Enë Gatimi

Zbritje 56%
13.50 6.00
Një tenxhere e fortë dhe e qëndrueshme prej 1.4 litra. Për gatimin e pjatave më të shijshme.
Zbritje 50%
12.90 6.50
 Kjo tenxhere me kapak të dobishëm transparent nga Alpina është bërë prej çeliku inox të qëndrushëm. Kapaku i xhamit me vrimë ajri ju lejon të monitoroni procesin e gatimit pa qenë e nevojshme të ngritni kapakun. Tava ka një kapacitet prej 1.5 litra dhe ka diametër 16 cm.
Zbritje 31%
9.50 6.51
Nëse thjesht dëshironi të zieni patate, të përgatitni një supë ose të përgatitni çfarëdo gjelle, kjo tenxhere është shumë e përshtatshme  për ju. Eshtë bërë prej çeliku inox i cili është rezistent ndaj korrozionit dhe shumë e fortë. Plus, nuk do të shihni asnjë shenjë gishti në të. Kështu që...
Zbritje 28%
14.60 10.58
Nëse thjesht dëshironi të zieni patate, të përgatitni një supë ose të përgatitni çfarëdo gjelle, kjo tenxhere është shumë e përshtatshme  për ju. Eshtë bërë prej çeliku inox i cili është rezistent ndaj korrozionit dhe shumë e fortë. Plus, nuk do të shihni asnjë shenjë gishti në të. Kështu...
Zbritje 31%
13.00 8.96
Nëse thjesht dëshironi të zieni patate, të përgatitni një supë ose të përgatitni çfarëdo gjelle, kjo tenxhere është shumë e përshtatshme  për ju. Eshtë bërë prej çeliku inox i cili është rezistent ndaj korrozionit dhe shumë e fortë. Plus, nuk do të shihni asnjë shenjë gishti në të. Kështu që...
Zbritje 42%
18.00 10.50
Tigani ka materjal  çeliku i karbonit, rezistent ndaj nxehtësisë deri në 230 gradë i përshtatshëm për larje.  Diametri: 30 cm. Veshje jo ngjitëse: po
Zbritje 48%
15.65 8.07
Kapak xhami universal nga Alpina mund të mbuloni pothuajse të gjitha tiganët. Skaji i gjerë silikoni e bën atë të përshtatshëm për të gjitha tiganët, enët dhe kazanët me një diametër prej 20 cm. Ajri mund të dalë përmes vrimës në kapak. 
Zbritje 46%
4.50 2.42
Zbritje 48%
4.25 2.20
Zbritje 40%
15.00 8.96
Kjo tenxhere me kapak të dobishëm transparent nga Alpina është bërë prej çeliku inox të qëndrueshëm. Kapaku i xhamit me vrimë ajri ju lejon të monitoroni procesin e gatimit pa qenë e nevojshme të ngrini kapakun. Tava ka një kapacitet prej 1.5 litra dhe ka diametër 16 cm.
47.25
Tensioni: 220-240V~50/60Hz Fuqia: 1200W-1400W (max) Bunton shumëfunks. për rregullimin e temp. Indikator i gjendjes për nxehje (kuqe) Enë qelqi me dorezë Enë me kapacitet 5 L Dorezë e përshtatshme për bartje Pajisja: – dorezë në shportën për fërgim – shporta për fërgim – grila për zierje me...
Zbritje 26%
21.00 15.47
Tenxherja Alpina do të jetë një përvojë krejtësisht e re. Materjali është prej inoksi dhe ka kapak Materiali: inox  Ngjyra: e zeze Dimensioni: 24 x 13.5 cm
Zbritje 42%
21.00 12.21
Tenxherja Alpina do të jetë një përvojë krejtësisht e re. Materjali është prej inoksi dhe ka kapak. Materiali: inox  Ngjyra: e zeze Dimensioni: 20 x 11.5 cm
Zbritje 38%
17.00 10.58
Gatimi do të jetë një përvojë krejtësisht e re me këtë tenxhere të Alpina. Tava është prej çeliku inox dhe ka një kapak. Dimensionet: 18 x 10.5 cm
Zbritje 37%
15.50 9.77
Tenxhere gatimi nga materjali Inox Dimensjonet: 16*9,5cm    
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 2
  • 48