Zbritje 18%
410.55 338.08
Ngrirësit e bollshëm horizontalë janë zgjidhja perfekte. Në rast të fikjes së energjisë, frizi Tesla mund ta mbajë temperaturën të qëndrueshme për më shumë se 30 orë. Vëllimi neto (l) 290 Klasa e energjisë F Kapaciteti ngrirës (kg/24 orë) 14 Frigorifer me volum neto 290 Niveli i zhurmës 41...
Zbritje 11%
226.80 202.27
A e dini se frizi Tesla mund të hapet majtas ose djathtas, në ju të zakoneve dhe të nevojave tuaja të kuzhinës? Thjesht instaloni derën magnetike të gomës ashtu siç dëshironi. Vëllimi neto (l) 83 Klasa e energjisë F Kapaciteti ngrirës (kg/24 orë) 6 Sirtari i ngrirësit numër 3 Frigorifer...
735.00
TË DHËNAT TEKNIKE Ngjyra:  E bardhe Lartësia:  176,9 cm Gjerësia:  54 cm Thellësia:  54 cm Përmasat:  176,9x54x54 cm Klasa e energjisë:   F (etiketa e re, 2021) Klasa klimatike:  ST Klasa e ngrirjes:  4 Kapaciteti total:  200 l Shuma e vëllimeve të ndarjeve të...
Zbritje 18%
420.00 345.45
TË DHËNAT TEKNIKE Ngjyra:  E bardhe Lartësia:  87,1 cm Gjerësia:  54 cm Thellësia:  54 cm Klasa e energjisë:   F (etiketa e re 2022) Klasa klimatike:  ST Klasa e ngrirjes:  4 Kapaciteti total:  77 l Kapaciteti i ngrirjes:  3 kg/24h Niveli i zhurmës:  39 dB...