Kaçavida

4.88
Diametri:5-8mm
21.67
10 në 1 kaçavidë me kokë Hex me shumë bit Kaçavidë ergonomike 152 mm e gjatë me drejtues arrë Hex E ndërtuar në zhveshëse teli dhe përpunues lake Copa detare të kromuara të mbrojtura nga ndryshku Ruajtja e bitave të stilit të revolverit në dorezë. bit me brazdë të gjatë 88 mm
Zbritje 24%
11.55 8.81
Ky set kaçavidash ka kualitet të lartë dhe të qëndrueshëm. Përbëhet nga 8 copë me dy lloje (+,-) dhe ka dorëz plastike me mbështjellës gome. Seti ka ngjyrë të kaltër dhe të verdhë.
Zbritje 34%
11.55 7.62
Ky set kaçavidash është shumë i përshtatshëm dhe ka 34 koka të madhësive dhe formave të ndryshme, që mund t'i përdorni sipas nevojës.
Zbritje 30%
11.55 8.04
Ky set përmban 31 vida dhe imbusë të ndryshëm me një kaçavidë me mekanizëm për ndërrim të vidave. Gjithashtu, kaçavida ka dorëz nga plastika dhe të rrethuar nga goma, me ngjyrë të kaltër dhe të verdhë.
6.91
Ky set përmban një kaçavidë dhe 26 vida dhe impusë me madhësi të ndryshme. Kaçavida ka një dorëz nga plastika, të rrethuar nga goma, me ngjyrë të kaltër dhe të verdhë.
Zbritje 34%
22.05 14.64
Set i kaçavidave Kinzo, 49 pjesë Kompleti i kaçavidave Kinzo përmbanë 49 pjesë. Kokat e kaçavidave në këtë komplet kanë forma dhe madhësi të ndryshme, që ju mundësojnë juve që t'i përdorni lehtësisht sipas nevojave tuaja. Pesha e tyre është 1.750 kg dhe dimensionet e përgjithshme janë 375 x...
Zbritje 52%
16.80 8.04
Set kaçavidash dhe vidash Kinzo, 12 copë Ky set përbëhet nga disa lloje kaçavidash dhe gjithashtu lloje të ndryshme të vidave dhe impusëve. Seti është shumë i kompletuar dhe përmban pajisje me madhësi të ndryshme të të gjitha veglave përfshirëse.
Zbritje 19%
58.80 47.34
Materiali: çelik krom vanadium dhe plastikë Çeliku i prizës/grumbullim me kapëse (108 copë): 18x 1/4" bit: SL4, 5.5, 6.5 PH1, 2 PZ1, 2 H3, 4, 5, 6 T8, 10, 15, 20 , 25, 27, 30 priza 13x 1/4″: 4, 4.5, 5, 5.5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 mm 8x 1/4" priza të gjata: 6, 7 , 8, 9, 10, 11, 12, 13 mm...
6.23
Ky komplet i kaqavidave Kinzo përbëhet nga jo më pak se 52 pjesë, prej çeliku. Me këtë grup ju keni menjëherë në dispozicion një shumëllojshmëri të gjerë kaçavidash dhe çelësash prizë. Me grupin e bitave keni disa kaçavida të sheshta, kaçavida Phillips (philips dhe pozidrive), torx dhe një...
Zbritje 35%
9.45 6.13
1.38
9.95
Set Kaqavide Gidore me Bita Ky set përbëhet nga disa lloje kaçavidash dhe gjithashtu lloje të ndryshme të vidave dhe imbusëve. Seti është shumë i kompletuar dhe përmban të gjitha veglave përfshirëse. Brand: Kinzo Sasia: 33 copë
3.47
3.21
11.13
3.68
Zbritje 54%
16.80 7.75
Zbritje 49%
16.07 8.21
Show another 3 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 1
  • 48