Hekur për hekurosje

Zbritje 72%
2.63 0.74
Mbrojtja e shtypjeve dhe aplikacioneve tekstile. Për hekurosjen e shpejtë dhe të lehtë të rrobave tuaja. 100% rrjet poliesteri. Lahet deri në 60 ° C.
149.00
Fuqia e lidhjes (W): 2400 Prodhimi i avullit: 100 Goditja me avull g/goditje: 200 Presioni i avullit: 5.0 Gjatësia e kabllit (m): 1.6 Enë me ujë (l): 1.2 Specifikimet Rrjedhje vertikale e avullit: Për të freskuar rrobat në një varëse rrobash Fuqia e lidhjes 2400W: Fuqia e...
30.45
Hekur udhtimi Nxitja e avullit, g:  45 Furnizimi i vazhdueshëm me avull, g/min:  10 Temperatura maksimale:  140 Fuqia, W:  800 Detajet Funksioni i spërkatjes me ujë: Lagë pëlhurën në mënyrë të barabartë. Funksioni i vetëpastrimit: Efektiv për heqjen e pluhurit. Sistemi i...
177.45
Fuqia maksimale (W):  2000 Prodhimi i avullit:  0-95 Goditja me avull g/goditje:  300 Presioni i avullit (bar):  5.0 Gjatësia e kabllit (m):  1.8 Ena ujit (l):  1.2 Pllakë rezistente ndaj gërvishtjeve Falë pllakës kundër gërvishtjeve RESILIUM ™ Ski 159 mund të keni një hekurosje...
Zbritje 52%
19.95 9.60
Fuqia: 2200 W Rezervuari i ujit: 360 ml
Zbritje 18%
210.00 173.25
Fuqia maksimale (W):  2400 Prodhimi i avullit:  0-115 Goditja me avull g/goditje:  400 Presioni i avullit (bar):  6.5 Gjatësia e kabllit (m):  1.5 Ena ujit (l):  1.2