Mjete Pune

Zbritje 52%
5.15 2.48
Një komplet plastik i fortë, për shembull, për pajisje peshkimi dhe për ruajtjen dhe transportimin e veglave ose pjesëve të vogla. Një bravë mund të ngjitet në paketë për mbrojtje. Kutia e mjeteve hapet dhe mbyllet lehtë. – Përmasat: 25 x 12 x 9.5 cm – Materiali: plastikë – Ngjyra: e zezë, e...
2.02
Roller për ngjyrosje, set me tabak Brand Kinzo Ean 871125215613
Zbritje 50%
16.80 8.47
Përshkrim i produktit: Seti i bulonave dhe dadove përmban 450 copë, përfshin bulonat me kokë heks, bulonat e karrocës, dadot heks, rondele, rondele të hapura, rondele trupi dhe dado mbyllëse në madhësi të ndryshme Të gjitha bulonat, rondelet dhe dadot janë të galvanizuara, prandaj janë të...
Zbritje 52%
16.80 8.04
PËRSHKRIM Kryeni një punë. Me këtë grup të gjerë nga Kinzo, sigurisht që nuk keni nevojë të shkoni në dyqanin e pajisjeve për një kuti me priza, vida ose gozhdë ndërsa bëni punë të çuditshme. Është jo më pak se 560 copë. Dhe kjo do të thotë: 240 vida në të gjitha format dhe madhësitë, 90...
2.23
Brand: Kinzo Sasia: 2 copë Gjatësia: 60cm
2.88
Brand: Kinzo Madhësia: 190 x 60 x 110 mm Pesha përafërsisht: 0,425 kg Kutia e mbrendëshme Sasia 12 copë Përmasat: 190 x 210 x 325 mm Pesha përafërsisht: 5.300 kg Kutia e jashtme Sasia:12 copë Përmasat: 190 x 210 x 325 mm Pesha përafërsisht: 5.300 kg
1.63
Litar nga Kinzo me kualitet të lartë të qëndrueshëm dhe ka diametër prej 50mm. Pakoja përmban 3 copë në formë topi me tri ngjyra të ndryshme.
3.00
3.38
1.63
Zbritje 34%
11.55 7.62
Tub ajri 10 m me dy pajisje për lidhje të shpejtë, për kamion
2.19
Zbritje 12%
1.05 0.92
Zbritje 17%
1.05 0.87
Zbritje 15%
1.05 0.89
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 1679