Pajisje për zyrë & shkollë

Zbritje 29%
1.40 1.00
Zbritje 51%
4.73 2.31
Me teh të lidhur me Titanium.  Fillon automatikisht.  Katër ngjyra të ndryshme.
Zbritje 71%
2.63 0.77
Zbritje 76%
2.63 0.63
Zbritje 73%
2.31 0.63
Zbritje 68%
2.63 0.85
Zbritje 76%
2.63 0.63
Zbritje 57%
2.31 1.00
Zbritje 68%
2.63 0.84
Zbritje 73%
2.31 0.63
Zbritje 51%
3.68 1.79
Zbritje 57%
2.31 1.00
Ky kompas me 5 copë dhe rimbushje mund të përdoret mirë nga një grup i synuar i gjerë. I përshtatshëm për fëmijët nga 10 vjeç.
Zbritje 77%
2.31 0.53
NGJITËS Brand Topwrite Office Ean 871125272501
Zbritje 44%
2.94 1.66
Zbritje 47%
3.15 1.66
Zbritje 71%
2.63 0.77
Zbritje 61%
2.63 1.02
Zbritje 24%
16.80 12.74
Përfshinë 1 shënues, 3 shkumësa me ngjyrë dhe 1 sfungjer.
Zbritje 40%
4.20 2.54
Kapëset për paisjen e kapëseve kanë dimensione të ndryshme të cilat mund ti përdorni sipas nevojave. Pesha e produktit: 0.281 kg, madhësia e përgjithshme: 260 x 20 x 140 mm.
Zbritje 41%
11.55 6.81
Paisja kualitative për kapëse Kinzo shumë e përshtatshme për punë si dhe ofron madhësi të ndryshme për kapëse. Kjo paisje peshon 0.782 kg dhe ka madhësi të përgjithshme 130 x 35 x 225 mm.
Show another 20 products