Monitorë

246.00
Monitor Samsung LED Përmasat: 27 inch Refresh Rate: 144 HZ Kontrast: 3000:1, Mega, 16.7 milion ngjyra Portet e lidhjes: 1x HDMI, 2x USB, Headset Game Mode, ECO, AMD Freesync Rezolucioni: 1,920 x 1,080 Koha e reagimit: 1ms (MPRT) Dimensionet (pa mbajtëse): 62 x 38 x 9.2 cm
Zbritje 13%
299.00 259.00
Monitori AOC Gaming C32G2ZE është i dizajnuar për të apasionuarit e lojërave.Vjen me një diagonale prej 31.5" i lakuar, me kualitet Full HD dhe super shpejtësi 1ms, 240Hz. Mundëson lidhje me konzola përmes porteve: HDMI dhe DisplayPort.
Zbritje 9%
229.00 209.00
Monitori HP Gaming X27C është i dizajnuar për të apasionuarit e lojërave. Vjen me një diagonale prej 27" te lakuar, me kualitet Full HD dhe super shpejtësi 1ms, 165Hz. Mundëson lidhje me konzola përmes porteve: HDMI dhe DisplayPort.
Zbritje 13%
310.00 269.00
Monitori HP Gaming X25f është i dizajnuar për të apasionuarit e lojërave. Vjen me një diagonale prej 24.5" me kualitet Full HD dhe super shpejtesi 1ms, 240Hz. Mundëson lidhje me konzola përmes porteve: HDMI dhe DisplayPort, gjithashtu ka të integruar altoparlante.
Zbritje 9%
215.00 195.00
Monitori AOC Gaming 24G2SPU/BK është i dizajnuar për të apasionuarit e lojërave.Vjen me një diagonale prej 23.8" me kualitet Full HD dhe super shpejtësi 1ms, 165Hz. Mundëson lidhje me konzola përmes porteve: HDMI dhe DisplayPort, gjithashtu ka të integruar altoparlante si USB HUB.
Zbritje 10%
199.00 179.00
Monitori Lenovo D27-30 është i dizajnuar për punë në zyre. Vjen me një diagonale prej 27" me kualitet Full HD dhe super shpejtësi 4 ms, 75Hz. Mundëson lidhje me konzola përmes porteve: HDMI dhe VGA.
336.00
Monitor Samsung LED CURVED Përmasat: 27 inch Refresh Rate: 144 HZ Kontrast: 2500:1, Mega ∞ DCR Portet e lidhjes: 1x HDMI, Headset Super Arena Gaming UX, Black Equalizer, ECO AMD Freesync Premium Rezolucioni: 2,560 x 1,440 Koha e reagimit: 1ms (MPRT) Dimensionet (pa mbajtëse): 61 x38 x 12 cm 
336.00
Monitor Samsung LED CURVED Përmasat: 27 inch Refresh Rate: 144 HZ Kontrast: 2500:1, Mega ∞ DCR Portet e lidhjes: 1x HDMI, Headset Super Arena Gaming UX, Black Equalizer, ECO AMD Freesync Premium Rezolucioni: 2,560 x 1,440 Koha e reagimit: 1ms (MPRT) Dimensionet (pa mbajtëse): 61 x38 x 12 cm 
282.00
Monitor Samsung LED VA SMART Përmasat: 27 inch Refresh Rate: 60 HZ Kontrast: 3000:1, Mega, 1miliard ngjyra, HDR10 Portet e lidhjes: 2x HDMI, 2x USB, Headset Game Mode,Game Bar 2.0, ECO, AMD Freesync, HDMICEC, Wireless Display, Rezolucioni: 1,920 x 1,080 Koha e reagimit: 4ms(GTG) Dimensionet...
253.00
E2270SWHN AOC E2270SWHN 21,5 inch Monitor, FHD, 60Hz, 5ms, TN, VGA, HDMI
165.00
Monitor Samsung LED VA CURVED Përmasat: 27 inch Refresh Rate: 60 HZ Kontrast: 3000:1, Mega, 16.7 milion ngjyra Portet e lidhjes: 1x HDMI, 1x VGA, Headset Game Mode, ECO, AMD Freesync, MagicUpscale Rezolucioni: 1,920 x 1,080 Koha e reagimit: 4ms (GTG) Dimensionet (pa mbajtëse): 62 x 37 x 9.4...
175.00
Monitor Samsung LED IPS CURVED Përmasat: 27 inch Kontrast: 3000:1, Mega Portet e lidhjes: 1x HDMI, Headset Game Mode, MagicUpscale, ECO, AMD Freesync Rezolucioni: 1,920 x 1,080 Koha e reagimit: 4ms (G/G) Dimensionet (pa mbajtëse): 62 x37 x 8.2 cm
180.00
Monitor Samsung LED IPS Përmasat: 27 inch Refresh Rate: 75HZ Kontrast: 1000:1 Portet e lidhjes: 1x HDMI Game Mode, Eco Saving Plus , Freesync, Rezolucioni: 1920 x 1080 Full HD Koha e reagimit: 5ms (MPRT) Dimensionet (pa mbajtëse): 62 x 36 x 3.9 cm
285.00
Monitor Samsung LED IPS Përmasat: 24 inch Refresh Rate: 75 HZ Kontrast: 1000:1, Mega ∞ DCR Portet e lidhjes: 1x HDMI, Headphone, USB-C Charging Power Game Mode, ECO, Light Sensor, Picture-In-Picture, USBC Power Boost Rezolucioni: 2,560 x 1,440 Koha e reagimit: 5ms Dimensionet (pa mbajtëse): 61...
150.00
Monitor Samsung LED CURVED Përmasat: 24 inch Refresh Rate: 60 HZ Kontrast: 3000:1 Portet e lidhjes: 1x HDMI, 1x VGA Game Mode, ECO, AMD Freesync Rezolucioni: 1920 x 1080 Full HD Koha e reagimit: 4ms (GTGT) Dimensionet (pa mbajtëse): 55 x 33 x 8.7 cm
150.00
Monitor Samsung LED IPS Përmasat: 24 inch Refresh Rate: 75HZ Kontrast: 1000:1 Portet e lidhjes: 1x HDMI, 1x VGA Game Mode, ECO power , AMD Freesync Rezolucioni: 1920 x 1080 Full HD Koha e reagimit: 5ms (GTGT) Dimensionet (pa mbajtëse): 54 x 32 x 3.9 cm 
Zbritje 8%
283.00 259.00
Q27G2U/BK AOC Q27G2U/BK 27 inch monitor, QHD, 144Hz, 1ms, VA, VGA, HDMI, DisplayPort. USB
Zbritje 8%
283.00 259.00
C27G3U/BK AOC C27G3U/BK 27 inch Curved monitor, FHD, 165Hz, 1ms, VA, 2x HDMI, DisplayPort. USB