Brusha & Furça

Zbritje 68%
1.05 0.34
14.69
SONAX Brushë speciale 491400 Shpejtë dhe lehtë largon qimet e kafshëve nga ulëset, tapiceritë dhe tepihët. SONAX Brusha Speciale ka fije të gjata të gomës të cilat mbledhin të gjitha qimet e kafshëve dhe nuk e dëmtojnë sipërfaqen të cilën e trajtojnë.
6.81
SONAX Brushë për pastrim intenziv 416741. Brushë e fortë me fije të qëndrueshme për pastrim intenziv në tekstil e papastër si ulëset, tepihët, shtrojset e gomës etj. Po ashtu e përshtatshme për pastrimin manual të plastikave.
Zbritje 27%
1.05 0.77
 Furçat metalike të ndihmojnë vërtet dhe ta bëjnë punën pak më të lehtë gjatë pastrimit. Përfshihen tre furça të ndryshme.
2.80
Sasia: 3 Brand Kinzo
4.21
Ky set i brushave ka material të lartë dhe të qëndrueshëm. Pakoja përmban katër brusha me madhësi të ndryshme me fije metalike, kurse baza mbajtëse me material plastik.
1.12
Zbritje 14%
1.05 0.90
Zbritje 41%
1.05 0.62
Zbritje 25%
1.05 0.79
Madhësia:360 x 35 x 250 mm
Zbritje 80%
1.05 0.21
Zbritje 5%
1.05 1.00
Set I brushave për ngjyrosje, 3cope Brand Kinzo Ean 871125279498 Sasia 3 copë
Zbritje 76%
1.05 0.25
Zbritje 63%
1.05 0.39
Zbritje 41%
1.05 0.62
Show another 11 products
  • Brusha & Furça
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 15