Zbritje 69%
8.27 2.53
Pastë për dhëmbë nga marka e njohur Colgate e dizajnuar për fëmijë nga 6 vjeç. Përmban kalcium që ofron mbrojtje maksimale ndaj dëmtimit të dhëmbëve duke neutralizuar acidet sheqerore që dëmtojnë smaltin e dhëmbëve. Aplikojeni në furçë dhe lani dhëmbët butësisht të paktën dy herë në ditë.
8.93
Pastë për dhëmbë nga marka e njohur Elemex e projektuar për fëmijë 0 - 6 vjeç. Ka përmbajtje të reduktuar të fluoridit dhe formon një shtresë të kalciumit të fluoridit në smalt. Ofron aromë të këndshme për fëmijë dhe garanton që dhëmbët e qumështit të marrin kujdesin e duhur gjë që ndikon edhe...
6.86
Pastë për dhëmbë nga marka Marvis me aromë të freskët të mentes, pastron në mënyrë efektive dhëmbët dhe ndihmon në parandalimin e prishjes së dhëmbëve & pllakave dentare. Pastat e dhëmbëve Marvis përmbushin standardet më të kërkuara të higjienës orale.
Zbritje 22%
15.23 11.81
Pastë e dhëmbëve nga marka profesionale Parodontax ofron kujdesin e duhur për shëndet oral. Falë përbërjes efektive, kjo pastë pastron tërësisht dhëmbët, parandalon problemet e mishrave të dhëmbëve dhe heq pllakën dentare. Për më tepër, pasta lë një smalt të fortë, parandalon shfaqjen &...
Zbritje 32%
6.20 4.24
Pasta organike e dhëmbëve për fëmijë nga 3 vjeç deri në moshën 6 vjeç Dhëmbët e qumështit meritojnë mbrojtjen dhe kujdesin më të mirë.
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 2
  • 12