Orë të mençura

38.37
Monitorues i rrahjeve të zemrës Automatik dhe manual Mbrojtje nga goditjt Versioni Bluetooth v4.0 Gjurmues i aktivitetit Lloji i ekranit OLED Madhësia e ekranit (HxV) 0.86 " Ngjyra e produktit e zezë Android 4.4 e lart, iOS 8.0+ dhe më lart, Bluetooth v4.0 dhe më lart Monitorimi i gjumit...
Zbritje 15%
303.45 257.93
Një orë inteligjente që ju ndihmon të reduktoni stresin dhe të monitoroni rrahjet e zemrës. Përshtatuni trupit tuaj me mjete për shëndetin e zemrës, menaxhimin e stresit, tendencat e temperaturës së lëkurës dhe më shumë. Monitorimi i stresit dhe sensori EDA  - Skanimi EDA zbulon aktivitetin...
Zbritje 15%
355.95 302.56
Sensori optik i rrahjeve të zemrës me shumë rrugë. Sensori elektrik për të matur përçueshmërinë e lëkurës (cEDA) për zbulimin e stresit. Sensorë elektrikë me shumë qëllime të pajtueshëm me aplikacionin EKG dhe aplikacionin EDA. EKG nuk disponohet në të gjitha vendet. Sensorë të kuq dhe infra...
Zbritje 15%
355.95 302.56
Sensori optik i rrahjeve të zemrës me shumë rrugë. Sensori elektrik për të matur përçueshmërinë e lëkurës (cEDA) për zbulimin e stresit. Sensorë elektrikë me shumë qëllime të pajtueshëm me aplikacionin EKG dhe aplikacionin EDA. EKG nuk disponohet në të gjitha vendet. Sensorë të kuq dhe infra...
Zbritje 15%
271.95 231.16
FITNESI Gjurmimi i rrahjeve të zemrës. Minutat e Zonës Aktive. GPS i integruar. Rezultati i Fitnesit Kardio. Rezultati ditor i gatishmërisë. Gjurmimi automatik i ushtrimeve. Mënyrat e ushtrimeve. I papërshkueshëm nga noti. Ushtrime në telefonin tuaj. Hapat, distanca dhe kaloritë. Lojëra dhe...
Zbritje 37%
367.50 231.16
FITNESI Gjurmimi i rrahjeve të zemrës. Minutat e Zonës Aktive. GPS i integruar. Rezultati i Fitnesit Kardio. Rezultati ditor i gatishmërisë. Gjurmimi automatik i ushtrimeve. Mënyrat e ushtrimeve. I papërshkueshëm nga noti. Ushtrime në telefonin tuaj. Hapat, distanca dhe kaloritë. Lojëra dhe...
Zbritje 15%
250.95 213.31
Orë inteligjente + GPS që vendos motivimin në dore. Motivimi, frymëzimi, personalizimi: GPS i integruar  - lini telefonin tuaj në shtëpi dhe gjurmoni ritmin dhe distancën gjatë vrapimit, vozitjes dhe më shumë me GPS të integruar, më pas shikoni hartën e intensitetit të stërvitjes në...
Zbritje 15%
172.20 146.37
Një orë inteligjente për gjurmimin e aktiviteteve gjatë gjithë ditës. Vjen me veçori inovative: përgjigje me zë ndaj mesazheve (vetëm për Android), Spotify, rezultatet e cilësisë së gjumit brenda aplikacionit, pagesë e sigurt me #FitbitPay, plus një ekran always on display. Monitorim 24/7 i...
Zbritje 15%
172.20 146.37
Një orë inteligjente për gjurmimin e aktiviteteve gjatë gjithë ditës. Vjen me veçori inovative: përgjigje me zë ndaj mesazheve (vetëm për Android), Spotify, rezultatet e cilësisë së gjumit brenda aplikacionit, pagesë e sigurt me #FitbitPay, plus një ekran always on display. Monitorim 24/7 i...
46.31
Lidhjet:Bluetooth v4.0 Kontrolli: Buton me prekje Rrahjet e zemrës: Automatike dhe manuale Sensorët: Përshpejtues, monitor optik i rrahjeve të zemrës Mbrojtja: IP68 Rrip: I lëvizshëm Karakteristika te tjera Modalitetet me shumë sporte, Monitorimi i rrahjeve të zemrës, modaliteti i kursimit të...
Zbritje 26%
68.25 50.27
Pesha neto 0.059 kg Përputhshmëria Android 5.0 e lart, iOS 11.0 e lart, Bluetooth v4.2 e lart Mbrojtja  IP68 Ekran shumëngjyrësh Po Madhësia e ekranit 1.40” Rrahjet e zemrës automatike dhe manuale Ngarkimi nëpërmjet ngarkuesit magnetik USB Karakteristika te tjera Përkujtues per tu ulur;...
58.21
Android 4.4 e lart, iOS 8.0 dhe më lart, Bluetooth v4.0 dhe më lart Hapat dhe monitorimi në distancë Mënyra multi-sportive Monitorimi i gjumit Alarm vibrues Kontrolli i largët i muzikës Njoftimet e thirrjeve / mesazheve Njoftimet e kalendarit Paralajmërim anti-humbës
116.42
Lloji i ekranit IPS Madhësia e ekranit (HxV) 1.30 mm Ekrani me prekje dhe dy butona Material: Plastik Materiali i rripit: Silicone Rrip i lëvizshëm Rrahjet e zemrës Automatik dhe manual Sensor: Përshpejtuesi, monitori optik i rrahjeve të zemrës, lartësimi, barometri Mbrojtje nga goditjet Ekran...
50.27
Rezistent nga uji 1m Ngjyra e zezë Lloji i kontrollit Butoni prekës Treguesit LED Materiali i rripit Termoplastik (TPE) Accelerometer Pedometër i integruar Monitorues i rrahjeve të zemrës Automatik dhe manual Vibrim Monitorimi i aktivitetit Android 4.4 e lart, iOS 8.0+ dhe më lart Hapamatës...
Zbritje 15%
88.20 74.97
Për fëmijët 6+. Të rehatshme dhe të sigurta. Fitbit Ace 3 u krijua për veprim të gjallë me një rrip të rehatshëm silikoni dhe një shtrëngim të sigurt e të rregullueshëm. Jetëgjatësia e baterisë 8 ditë. Gjurmimi i gjumit. Sfidat familjare. Kohëmatës dhe kronometër Fytyra te ndryshme. Aktivitet...
29.11
Lloji i ekranit OLED Madhësia e ekranit (HxV) 0.86 " Accelerometer Vibrim Pedometër i integruar Monitorimi i aktivitetit Ndjekja e aktivitetit Bluetooth Gjurmues i aktivitetit Bluetooth Versioni Bluetooth v4.0 Jetëgjatësia e baterisë 7 dite Materiali i rripit Termoplastik (TPE) Ngjyra e...
29.11
Lloji i ekranit OLED Madhësia e ekranit (HxV) 0.86 " Accelerometer Vibrim Pedometër i integruar Monitorimi i aktivitetit Ndjekja e aktivitetit Bluetooth Gjurmues i aktivitetit Bluetooth Versioni Bluetooth v4.0 Jetëgjatësia e baterisë 7 dite Materiali i rripit Termoplastik (TPE) Ngjyra e...
29.11
Lloji i ekranit OLED Madhësia e ekranit (HxV) 0.86 " Accelerometer Vibrim Pedometër i integruar Monitorimi i aktivitetit Ndjekja e aktivitetit Bluetooth Gjurmues i aktivitetit Bluetooth Versioni Bluetooth v4.0 Jetëgjatësia e baterisë 7 dite Materiali i rripit Termoplastik (TPE) Ngjyra e...
50.27
Pesha neto:0,095 kg Akselerometër:Po Vibrim:Po Rrip i lëvizshëm Version Bluetooth v4.0 Ekran shumëngjyrësh Rezistent nga uji Pedometer Monitorimi i gjumit Njoftimet e thirrjes / mesazhit Alarm dridhës Modaliteti multi-sport Hapat dhe monitorimi i distancës GPS :GPS i lidhur Njoftimet e...
Zbritje 15%
172.20 146.37
Versa 2 Peach - një orë inteligjente për gjurmimin e aktiviteteve gjatë gjithë ditës. Vjen me veçori inovative: përgjigje zanore ndaj mesazheve (vetëm për Android), Spotify, rezultatet e cilësisë së gjumit brenda aplikacionit, pagesë e sigurt me #FitbitPay, plus një ekran gjithmonë aktiv....
Show another 20 products