Aksesorë të tjerë

7.37
Mbajtësja është e përshtatshme për telefona  dhe tabletë të ndryshëm. Kështu që pasagjerët në sediljet e pasme do të kënaqen duke parë video ose filma. Instalim i lehtë Rregullim i plotë 360 shkallë Të përshtatshme për :  Apple: iPad Pro/iPad 9.7"/iPad Air 2/iPad mini 4/iPhone XS/XS Max/XR/...
Zbritje 15%
24.00 20.40
Mbajeni Fitbit Luxe and Charge 5 plotësisht të ngarkuar me një kabllo të hollë karikimi që futet në çdo portë USB.
Zbritje 15%
24.00 20.40
Mbajeni orën tuaj inteligjente plotësisht të ngarkuar me një kabllo të hollë karikimi që futet në çdo portë USB. Punon me orët Sense dhe Versa 3. Nuk është në përputhje me Versa 2.
19.90
Ftohësi me sipërfaqe për vendosjen e tablet-it apo Laptopit-it tuaj me dimension 17.3 '' me 4 ftohës me diametër 2 x125 mm dhe 2 x 70 me shpejtësi të rrotullimit të ventilatorit deri 1500 rrotullime për minutë mundëson ftohjen e pajisjes suaj kompjuterike. Ftohësi funksionon me USB port....
29.90
Ftohësi me sipërfaqe për vendosjen e tablet-it apo notebook-it tuaj me dimension 17.3 '' me 5 ftohës me diametër 4 x140 mm dhe 1 x 70 me shpejtësi të rrotullimit të ventilatorit deri 2400 rrotullime për minutë mundëson ftohjen e pajisjes suaj kompjuterike. Ftohësi funksionon me USB port....
26.99
Madhësia e ftohesit: 17.3'' Shpejtësia e ventilatorit: 800  Zhurma (dB): 17-22 USB Hub: Po Tensioni i punës (V): 5 Materiali: plastikë, alumin Pesha (g): 840 Gjatësia e kabllit (m): 0.6 Dimensionet e ventilatorit (mm): 170 Rrjedha e ajrit (CFM): 47 Rregullimi i këndit: Po, 7 pozicione Interface:...
24.92