Ngjitës

1.75
1.38
Kjo letër ngjitëse është shumë e madhe dhe nuk zë shumë vend. Pesha: 0.120Kg, madhësia: 90x50x90mm.
Zbritje 26%
1.05 0.78
Shiritë Kinzo 48mm x 50m, i kaftë
1.24
Super ngjitës ECA 3gr 1pc Brand Kinzo Ean 871125216451
1.47
2.88
4.99
3.62
3.08
Madhësia 180 x 55 x 55 mm Pesha rreth. 0,345 kg Brand Kinzo Ean 8711252795331
1.73
1.18
Shirit shtrëngues, 1mtr 20mm
2.29
Këta shirita të kualitetit të lartë të prodhuar nga kompania e njohur Kinzo përdoren për izolim. Kanë gjatësinë 5 metra dhe gjerësinë 18mm.
1.08
Këta shkopinj vijnë në paketim rreth 12 copa dhe po ashtu këta tuba me ngjitësa përdoren për ngjitësa të nxehtë. Pesha: 0.059Kg, madhësia: 160x20x75mm.
1.26
Ky shirit i prodhuar nga kompania Kinzo ka ngjitës të fortë dhe përdoret për paketim. Ka 50 metra gjatësi.
2.00
Shirit izolues, 2pc 18mm x 10m
1.48
Shirita e zezë 10 mtr 48mm Brand Kinzo Ean 871125279440
1.75
Shirit PVC, 3x10mtr 18mm Brand Kinzo Ean 871125279532
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 5