5.10
Ky gel në mënyrë efektive dhe të sigurt largon pluhurin dhe papastërtitë, eleminon ngarkesat elektrostatike, dezinfekton dhe trajton në mënyrë delikate sipërfaqen.  Hiqni kapakun dhe spërkatni me xhel leckën me mikrofibra. Fshijeni sipërfaqen butësisht derisa të jetë e pastër dhe e thatë....
11.00
Prezantuesi i projektorit Point O100 MS 1225052 është një aleat ideal për mbajtjen e prezantimeve profesionale. Prezantuesi i projektorit Point O100 MS 1225052 lejon më shumë liri lëvizjeje gjatë prezantimit dhe e bën më të lehtë vënien në dukje të elementeve të rëndësishëm në projeksion....
30.45
 MS ATLAS O500, 1080p HD webcam with autofocus. Frame rate 30, USB plug. Cable length 1.8 m 
115.00
Për TV: 26″ – 60″ Ngarkesa maksimale kg : 50
43.47
Pesha:1740g Materiali:Alumin Lartësia Min. 66cm Lartësia Max. 166cm
34.52
Pesha:1500g Materiali:Alumin Lartësia Min. 64cm Lartësia Max. 160cm Ngarkesa maksimale 3kg Koka e tripodit :3D: Kokë me 3 kahje Segmentet e këmbëve 3 seksione (2x i zgjerueshëm)
34.02
Pesha:1220g Materiali:Alumin Lartësia Min. 60cm Lartësia Max. 153cm Segmentet e këmbëve: 3 seksione (2x i zgjerueshëm) Ngarkesa maksimale: 3kg Koka e tripodit: 3D: Kokë me 3 kahje
16.26
Rekomandohet për:Foto / Video I përdorshëm për: Foto, Video (3D) Ngjyra: Hiri Pesha:520g Materiali:Alumin Lartësia Min. 36.5cm Lartësia Max. 106.5cm Segmentet e këmbëve: 4 Seksione (3x i Zgjatshëm) Koka e Tripodit: 3D, Kokë me 3 kahje Ngarkesa maksimale: 500 g
16.00
Ky mbajtës shtrihet vetëm 21 mm (0.83 in.) nga muri. I ndërtuar nga çeliku me cilësi të lartë mbajtësi ultra i hollë i TV-së, përshtatet me TV të sheshtë LCD, LED ose plazma deri në 70 " dhe peshë deri në 35 kg (77 lbs.). Ofron pajtueshmëri të VESA deri në 600x400. Grepat ju lejojnë të...
13.50
Me siguri mban një televizion ose monitor flat. Optimizoni pamjet me + 5 ° deri -12 ° pjerrësi, 90 ° kthyeshëm dhe rregullim të nivelit 3°. Zgjat TV deri në 19 cm nga muri. Instalim i thjeshtë ideal për në shtëpi, zyrë. Pllaka e heqshme mundëson ngjitjen e shpejtë dhe të lehtë të monitorit ose...
42.00
Mbajtësi i murit me lëvizje të plotë LCD Manhattan Universal ofron rregullime precize për të mbajtur të qarta, të mprehta dhe të përcaktuara imazhet, kontrastet dhe ngjyrat. Në përputhje me VESA dhe i ndërtuar nga materiale cilësore, ky mbajtës përshtatet me një sërë madhësish të ekranit për...
49.00
Mbajtësi i murit me lëvizje të plotë LCD Manhattan Universal ofron rregullime precize për të mbajtur të qarta, të mprehta dhe të përcaktuara imazhet, kontrastet dhe ngjyrat. Në përputhje me VESA dhe i ndërtuar nga materiale cilësore, ky mbajtës përshtatet me një sërë madhësish të ekranit për...
15.00
Në mbajtësin Manhattan me profil të ulët montohen një shumëllojshmëri të madhësive të ekranit me një instalim të sigurt. Rregullimet anësore lejojnë që televizorët të ripozicionohen për vendosjen më të mirë pas montimit. Ideale për banim, zyrë, klasë, sallë konferencash.  Me siguri mban një...
14.00
Në mbajtësin Manhattan me profil të ulët montohen një shumëllojshmëri të madhësive të ekranit me një instalim të sigurt. Rregullimet anësore lejojnë që televizorët të ripozicionohen për vendosjen më të mirë pas montimit. Ideale për banim, zyrë, klasë, sallë konferencash.  Mbështet TV  32...
Zbritje 73%
21.00 5.65
20.16
Fokusimi i distancës i rregullueshëm Distanca e bebëzes i rregullueshëm Mbështetje e shtuar e realitetit Përmasat maksimale të telefonit 163 x 83 mm Lidhja në distancë Bluetooth v3.0 Butonat në distancë 6 + 2  Pajtueshmëri :iOS / Android Tipi i Lens-it: Aspheric Këndi i shikueshmëris: 90 °
22.68
Wi-fi Funksionon përmes pajisjeve Android Kontrolli i zërit Operohet përmes iPhone / iPad Njoftime Histori
100.80
Lidhjet :Wi-Fi, IEEE 802.11b / g / n Gjatësia fokale:1.3 mm Kendveshtrim :160 ° Kompresim video :H.264 Komunikim audio: Audio 2-kahëshe Lidhës i energjisë :Mikro USB / 8–24 V AC Rezolucioni:1.0 Megapixel (1280 x 720 px) FPS:15 fps Jetëgjatësia e baterisë: Deri në 2 muaj (a) Zbulimi i...
14.50
Mikrofon USB PC me trekëmbësh për cilësi të shkëlqyera të regjistrimit, si dhe riprodhim të qartë dhe natyror të zërit. I përshtatshëm për aplikacione mobile, ideal për përdorim të përditshëm, por edhe për regjistrime zanore dhe vokale falë cilësisë së jashtëzakonshme të zërit Mbajtje e sigurt...
20.90
PM-18 SBOX është një mbajtës për projektorët deri në 13.5 kg. Ajo ofron pozicionim shumë drejtimësh me katër krahë mbështetës të rregullueshëm që mund të përshtaten me një gamë të gjerë të vrimave në rritje. Konektori i lëshimit të shpejtë lejon që projektori të instalohet shpejt dhe pastaj...
Show another 7 products
  • Aksesorë
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 5
  • 115