Femijë

Zbritje 73%
8.40 2.25
Zbritje 71%
3.73 1.07
Shikoni hënën dhe yjet në dhomën tuaj të gjumit. Ky shkëlqim  ndizet posa të shuhet drita, prandaj ktheni tavanin tuaj në një qiell të bukur me yje!
Zbritje 68%
4.71 1.52
Zbritje 72%
2.82 0.79
Zbritje 72%
3.66 1.01
Festoni ardhjen e bebit  me këto tullumbace argëtuese. Dimensionet: 60×54cm.
Zbritje 58%
1.05 0.44
Zbritje 58%
1.05 0.44
Zbritje 55%
12.60 5.61
Ky set super argëtues është perfekt për fëmijët që duan të luajnë me makina. Garazhi ofron orë argëtimi. Garazhi është i pajisur me tre makina si standard. Mosha: nga 3 vjeç Përmbajtja: 1 Garazh 3 vetura
Zbritje 60%
9.96 3.94
3.36
Zbritje 9%
1.05 0.96
Zbritje 30%
1.05 0.73
Zbritje 63%
7.64 2.81
Dimensionet:24x24x1,8cm
Zbritje 75%
3.90 0.96
Seti intrigues për fëmijë i ndërtuar nga druri që përfshin makinën e policisë, makinën e zjarrëfikësave, anijet.
Zbritje 58%
34.65 14.62
Dimensionet: 53 x 358 x 358 mm
Zbritje 69%
3.95 1.24
Lojë druri 4ass dsg WD Bërë prej druri të fortë Fusha e dorëzimit: 1 lojë (e shumëllojshme)
Zbritje 83%
3.15 0.55
Një dorë e qëndrueshme do t'ju ndihmojë të fitoni këtë lojë! Shkopinjtë prej druri me shenja me ngjyra kanë stërvitur aftësi të shkëlqyera motorike dhe durim për brezat.  Shkopinjtë marrin pikë, për shembull, si më poshtë: Vija blu + e kuqe: 20 pikë  Vija blu + e...
Zbritje 62%
15.33 5.90
Luaj lojrat më të mira në bord me të gjithë familjen. Sfidoni njëri-tjetrin në një lojë të Ludo, Backgammon, Mikado ose një nga  lojërat e tjera të bordit në këtë kuti të Lojërave të Jetës. Organizoni një pasdite lojërash në një ditë të butë dhe ftoni miqtë ose familjen!  Numri...
Zbritje 87%
5.78 0.78
Ludo është një lojë zbavitëse, familjare e bordit për 2 deri në 4 persona.  Loja ka rrënjët e saj në një lojë indiane të quajtur Pachisi  Qëllimi i lojës është që të marrë të gjitha argumentet tuaja brenda hapësirës në shtëpi, e cila është e vendosur në mes të bordit. Si...
3.66
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 94
Size