Aksesorë

3.14
2.09
2.09
6.29
15.74
19.94
Ashensor universal me gërshërë për të ngritur automjete deri në 1500 kg.  Falë dorezës praktike me rregullimin e lartësisë, ngritja e makinës suaj do të jetë lojë për fëmijë. Pllakë e fortë, për makinë, e lehtë për t'u përdorur.
4.42
3.66
2.09
Konektor per gypa ajri. I përshtatshëm për të gjitha makinat.
5.24
2.09
I përshtatshëm për përdorim nga të rriturit dhe fëmijët. Ato mund të përdoren për makinë për të derdhur vaj benzine për automjetin e makinës etj. Hinkë e gjerë dhe e vogël e kuzhinës për funksionalitetin maksimal. Fleksibiliteti kursen hapësirën e magazinimit.
8.88
Madhësia:320 x 50 x 180 mm
8.76
Madhësia: 320 x 50 x 180 mm
5.16
2.42
I përshtatshëm për tërheqjen e gropave në pjesë të vështira të makinës. Të dhënat teknike: Sistemi i levës së lëshimit të menjëhershëm. Mjet i dobishëm për shtëpi, vend pune, garazh, etj. Mjet ngritës i rëndë në mënyrë të sigurt. E bërë nga plastika për punë të rënda.
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 270
Size