Kamping

56.60
Dylbi me prizëm Porro xham optik me cilësi të lartë dhe qelqi optik BK7 për cilësinë e imazhit të klasit të parë edhe në situata ekstreme. Rregullimi i dioptris deri në +/- 3 për një pamje të qartë edhe për ata që bartin syze. Fokusimi i shpejtë dhe i përshtatshëm falë rrotës së madhe të...
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 56
  • 57