Termometer kuzhine

Zbritje 2%
1.05 1.03
Ky termometër praktik i furrës ju tregon temperaturën në furrë ose skarë.  Në ekranin e leximit të lehtë, mund të lexoni temperaturën në Fahrenheit dhe Celsius.  Një shkallë e ngjyrave nga blu në të kuqe gjithashtu ju jep mbështetje optike. Ju ose mund ta vendosni termometrin ose ta varni në...
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 1
  • 2