Bateri dhe karikues

23.94
Hyrja DC 5 V, 2 A / DC 9 V, 1.67 A Dalja DC 5 V, 1 A / DC 9 V, 1.1 A (10 W) Distanca e karikimit deri në 6 mm Tregues LED
9.00
POWER Z301, Rryma dalëse 3.0 A, Tensioni i daljes 9V, USB
11.00
Karikues i shpejtë MS POWER Z310, i pajtueshëm me të gjitha pajisjet që mbështesin funksionin e karikimit të shpejtë Type-C+USB, INPUT: AC110-240V 50/60Hz, OUTPUT: C 5V/3A 9V/2..22A 12V/1.67A, OUTPUT: A 5V/3A 9V/2A 12V/1.5A, DALJA: në të njëjtën kohë 5V3.1A, FUQIA TOTALE: 20W POWER Z310, Rryma...
16.00
16.00
Karikues i shpejtë MS POWER Z501, Type-C+USB, INPUT: AC110-240V 50/60Hz, dalja C: PD3.0 5V/3A 9V/3A 12V/2.5A 15V/2A 20V/1.5A, dalja A: QC3. 0 5V/3A 9V/2A 12V/1,5A, dalja A+C: 5V/4.8A, FUQIA TOTALE: 30W, NGJYRA: E ZIZE
1.30
ADAPTER microUSB -> TYPE C, MS, i zi, Lidhës USB CM, USB micro BF, ngjyrë e zezë
1.40
ADAPTER USB-A 3.0 -> TYPE C, MS, Lidhës USB AF, USB CM, ngjyrë e zezë
Zbritje 44%
1.00 0.56
Mikro-bateri cilindrike, 5 copë Lloji: 1 x CR2016 (20 x 1,6 mm), 1 x CR2025 (20 x 2,5 mm), 3 x CR2032 (20 x 3,2 mm) Teknologjia: Litium Tension: 3 V
36.54
Distanca e karikimit Deri në 6 mm Tregues LED Dalja 1: DC 5 V, 1 A / DC 9 V, 1.1 A (10 W) Dalja 2: DC 5 V, 1 A / DC 9 V, 1.1 A (10 W) Mbrojtje nga lidhja e shkurt  
9.00
11.34
Distanca e karikimit deri në 6 mm Tregues LED Mbrojtje nga lidhja e shkurt Hyrja DC 5 V, 2 A  Dalja DC 5 V, 1 A 
16.40
Distanca e karikimit deri në 6 mm Tregues LED Mbrojtje nga lidhja e shkurt Hyrja DC 5 V, 2 A / DC 9 V, 1.7 A Dalja DC 5 V, 1 A / DC 9 V, 1.1 A (10 W)
26.46
Pesha 123 g Hyrja DC 5 V, 2 A / DC 9 V, 1.7 A Dalja DC 5 V, 1 A / DC 9 V, 1.1 A Materiali Alumini / ABS Diametri 101 mm Lartësia 7 mm Karakteristikat e teknologjisë së karikimit të shpejtë pa tel
8.19
Tensioni i hyrjes:DC 12 - 24 V V Fuqia e daljes:5 W Tensioni:5 V Rryma e daljes:1 A
7.18
Tensioni i hyrjes:DC 12 - 24 V Tensioni:5 V Fuqia:17 W Rryma e daljes:3.4 A Tregues LED
11.84
2 x USB, 1 x USB Type-C Tensioni i daljes në V: 5 Tensioni i hyrjes në V: 12 - 24 Amperazhi :3,1 Fuqia në Watt :15,5
10.58
  2 x USB, 1 x Micro USB Tensioni i hyrjes:DC 12 - 24 V Tensioni:5 V Fuqia:15,5 W Rryma e daljes:3.1 A
9.26
Tensioni i hyrjes: DC 12 - 24 V; Dalja: USB Type-A - DC 5 V, 2.4 A (12 W); USB Type-C - DC 5 V, 3 A / 9 V, 2 A / 12 V, 1,5 A (18 W) Lidhës USB Type-A; USB Lloji-C Karakteristikat e veçanta Drita LED Fuqia 18 W Pesha 25 g
3.95
Karikuesi portativ me energji Mr Handsfree - PURE Edition - është i lehtë për t'u përdorur dhe ofron karikim në lëvizje kur ju nevojitet më shumë! Ky karikues urgjence vepron si një bateri rezervë për një gamë të gjerë pajisjesh me energji USB, duke përfshirë telefonat inteligjentë. Zgjidhja...
18.90
Kapaciteti i baterisë: 10000 mAh Bateria: Li-Polymer Përmasat (WxDxH): 146 x 66 x 16 mm Karakteristika të veçanta: Ekran LCD; Trup metalik Fuqia: 10.5 W Rryma e daljes: 2.1 A Treguesit LED: Po Pesha: 250 g
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 50