10.88
Një furçë dhëmbësh që do ta bëjë buzëqeshjen tuaj edhe më rrezatuese. Fijet tepër të holla dhe të imta sigurojnë pastrim të përsosur edhe të vendeve të vështira për t'u arritur. Përveç kësaj, është i butë ndaj mishrave të dhëmbëve dhe siguron performancë të shkëlqyer pastrimi. Teknologjia e...
2.25
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 2
  • 11