Krehër & Furça

Zbritje 65%
1.05 0.37
Të përshtatshëm për krjimin e modelimeve të ndryshme të flokëve. Ekonomikë, të qëndrueshëm dhe efikasë. Të domosdoshëm për secilin sallon ondulimi.
Zbritje 70%
3.15 0.96
Për flokë të butë pas krehjes. Lehtë e aplikueshme dhe nuk dëmton flokët tuaj
Zbritje 30%
1.05 0.73
Për flokë të butë pas krehjes. Lehtë e aplikueshme dhe nuk dëmton flokët tuaj
Zbritje 84%
3.15 0.51
Set i mrekullueshëm me krehëra. Të përshtatshëm për krjimin e modelimeve të ndryshme të flokëve. Ekonomikë, të qëndrueshëm dhe efikasë. Të domosdoshëm për secilin sallon ondulimi.
Zbritje 82%
3.68 0.68
Për flokë të butë pas krehjes. Lehtë e aplikueshme dhe nuk dëmton flokët tuaj. 
Zbritje 54%
21.53 9.99
Marka Tangle Teezer kujdeset për flokët e juaj andaj ka dizajnuar krahërin e flokëve Easy Dry & Go Jet e cila e lehtëson dhe shpejton tharjen e flokëve. Krahëri përmban teknologji të avancuar e cila ia shton volumin flokëve dhe bën që flokët të jenë të drejtuara, të buta dhe me volum.
Zbritje 54%
21.53 9.89
Furça Easy Dry & Go siguron fryrje të lehtë dhe të shpejtë të flokëve. Teknologjia e patentuar me fije dhe forma unike e furçës ndihmojnë në përshpejtimin e procesit të fryrjes, krijojnë një vëllim natyral dhe i lënë flokët në mënyrë perfekte të drejtë, të butë dhe me shkëlqim. Vrimat...
Zbritje 48%
17.75 9.16
Kjo furçë e dizajnuar për krehjen e flokëve është krijuar nga stilisti me famë botërore Shaun P. Fijet e saj janë speciale dhe kanë aftësi unike lakimi. Përdoret me flokë të lagur apo të thatë pa i dëmtuar pasi përshtatet me të gjitha llojet e flokëve.
Zbritje 48%
1.05 0.55
Set i mrekullueshëm me krehëra. Të përshtatshëm për krjimin e modelimeve të ndryshme të flokëve. Ekonomikë, të qëndrueshëm dhe efikasë. Të domosdoshëm për secilin sallon ondulimi.
Zbritje 30%
1.05 0.73
Për flokë të butë pas krehjes. Lehtë e aplikueshme dhe nuk dëmton flokët tuaj
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 10