Biçikleta & Skutera

Zbritje 40%
150.00 89.74
Brand Capriolo EAN 919296-11 Madhesia Bicikletës 20 Madhësia e rrotave 20 Shpejtësia 6 Disku Pa disk Materiali i korrnizës Çelik Zingjirë Kmc z-33, 6 shpejtësi Pedalet Fp-818 Ngjyra Kaltër- gjelbër
Zbritje 55%
160.20 72.06
Brand Capriolo EAN 916178-12 Madhesia Bicikletës 24 Madhësia e rrotave 24 Shpejtësia 18 Disku Pa disk Materiali i korrnizës Çelik Frenimi Frenat PVC v Ngjyra Vjollcë-zezë
Zbritje 46%
100.00 54.44
Brand MUSTANG EAN 921131-20 Madhesia Bicikletës 20 Madhësia e rrotave 20 Shpejtësia 1 Frenimi Para dhe pas Materiali i korrnizës Çelik Zingjirë Kmc s-1, speed 1 Ngjyra Kaltër-kuqe
Zbritje 41%
90.25 52.89
Brand Capriolo EAN 921112-16 Madhesia Bicikletës 16 Madhësia e rrotave 16 Shpejtësia 1 Zingjirë Kmc s-1, speed 1 Frenimi Para dhe pas Materiali i korrnizës Çelik Ngjyra Rozë
Zbritje 47%
120.00 64.10
Brand BMX EAN 920150-16 Madhesia Bicikletës 16 Madhësia e rrotave 16 Shpejtësia 1 Zingjirë Kmc s-1, speed 1 Frenimi Para dhe pas Disku Pa disk Materiali i korrnizës Çelik Ngjyra Kaltër
Zbritje 45%
170.00 93.73
Bicikletë CAPRIOLO ELLA 400 24"/6HT pink 13"
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 52
  • 94