Mbrojtëse Dielli

Zbritje 48%
1.05 0.55
Mbrojtëse dielli Bën te mundur reduktimin e temperaturës brenda makinës tuaj. Duke e mbajtur atë të fresket ne ditët më diell, mbron pjesën e brendshme te automjetit tuaj. Bere nga material reflektiv termik  E pershtatshme per autovetura 
1.70
Foli diellore për vetura Shmang në mënyrë efektive deri në 80% të nxehtësisë së diellit dhe 85% të tij është me shkëlqim që rezulton në mjedise më të freskëta dhe më të rehatshme të punës. Përfitimet Çlirimi nga shkëlqimi i diellit. Ul kostot e kondicionimit të ajrit dhe ngrohjes....
Zbritje 20%
1.05 0.84
Zbritje 64%
3.90 1.42
1.51
Brand All Ride Ean 871125222061 Dimensionet 6x6x34cm
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 2