Lidhëse & Kapëse

Zbritje 79%
3.15 0.65
Lidhëse gome për flokë.  Të përshtatshme për modelime të ndryshme flokësh, ekonomike dhe të qëndrueshme. Shumë fleksibile dhe elastike.
Zbritje 79%
2.63 0.56
Kapëset shërbejnë për lloje të ndryshme të modelimeve me flokë dhe gjithashtu janë aksesorë të mrekullueshëm.
Zbritje 80%
3.68 0.75
Ekonomike dhe të qëndrueshme. Shumë fleksibile dhe elastike.
Zbritje 43%
3.68 2.09
Lidhëse për  flokë 40 copë PES Ekonomike dhe të qëndrueshme. Shumë fleksibile dhe elastike.
Zbritje 82%
3.68 0.68
Mban flokët tuaja larg fytyrës. E përshtatshme dhe e lehtë në përdorim. Me ngjyra të ndryshme, duke e përshtatur atë me çdo veshje tuajen.
Zbritje 47%
1.05 0.56
Kapëse për flokë 4 copë 3,3 cm  Këto kapëse janë të përshtatshme për çdo lloj modeli flokësh dhe shërbejnë si aksesorë. Janë rezistente ndaj ndryshkut, kanë peshë të lehtë, por janë të fuqishme.
Zbritje 88%
3.15 0.39
Kapëse për flokë 3 copë 8cm PP Kapëse për flokë Të përshtatshme për çdo llojë flokësh Kanë peshë të lehtë,por janë të fuqishme në kapje të flokve
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 3