Bateri

Zbritje 14%
94.50 81.45
Linja e baterive personale 4MAX ECOLINE është e teknologjisë së kalciumit, janë 100% pa mirëmbajtje, kanë parametra shumë të mirë: kapacitet, rrymë nisjeje. Ato prodhohen nga prodhuesit kryesorë evropianë sipas teknologjive më të fundit. Ne kemi një gamë të plotë të baterive për makina...
Zbritje 6%
198.50 185.83
Bateritë FURYA janë të destinuara për makina me kërkesë të ulët dhe të moderuar për energji. Ato plotësojnë ose tejkalojnë parametrat e kërkuar për montimin e parë. Ato sigurojnë funksionim pa probleme dhe pa mirëmbajtje për një kohë të gjatë. Bateritë FURYA janë projektuar duke përdorur...
Zbritje 11%
168.00 150.00
Bateritë FURYA janë të destinuara për makina me kërkesë të ulët dhe të moderuar për energji. Ato plotësojnë ose tejkalojnë parametrat e kërkuar për montimin e parë. Ato sigurojnë funksionim pa probleme dhe pa mirëmbajtje për një kohë të gjatë. Bateritë FURYA janë projektuar duke përdorur...
Zbritje 17%
46.00 38.18
Bateria Acid/Thatë e ngarkuar me acid/Fillim (shitje të kufizuara për konsumatorët) EXIDE 12V 12Ah 115A L+ Elektroliti i mirëmbajtjes i përfshirë 134x80x160mm Mbushje e thatë me acid 12N12A-4A-1 përshtatet: DUCATI SS-17310
Zbritje 17%
54.90 45.65
Linja e baterive personale 4MAX ECOLINE është e teknologjisë së kalciumit, janë 100% pa mirëmbajtje, kanë parametra shumë të mirë: kapacitet, rrymë nisjeje. Ato prodhohen nga prodhuesit kryesorë evropianë sipas teknologjive më të fundit. Ne kemi një gamë të plotë të baterive për makina...
Zbritje 21%
58.50 45.99
Linja e baterive personale 4MAX ECOLINE është e teknologjisë së kalciumit, janë 100% pa mirëmbajtje, kanë parametra shumë të mirë: kapacitet, rrymë nisjeje. Ato prodhohen nga prodhuesit kryesorë evropianë sipas teknologjive më të fundit. Ne kemi një gamë të plotë të baterive për makina...
Zbritje 31%
58.99 40.44
Zbritje 25%
48.00 35.92
Linja e baterive personale 4MAX ECOLINE është e teknologjisë së kalciumit, janë 100% pa mirëmbajtje, kanë parametra shumë të mirë: kapacitet, rrymë nisjeje. Ato prodhohen nga prodhuesit kryesorë evropianë sipas teknologjive më të fundit. Ne kemi një gamë të plotë të baterive për makina...
Zbritje 13%
90.00 78.58
Bateria 4MAX 12V 110Ah/850A ECOLINE (Terminali standard R+) 348x175x234 B00 - fllanxha pa montim (nisje)
Zbritje 18%
80.00 65.22
Bateria FURYA 12V 80Ah/720A (Terminali standard R+) 315x175x175 B13 - fllanxha e montimit 10,5 mm (nisje)
Zbritje 18%
100.50 82.89
Linja e baterive personale 4MAX ECOLINE është e teknologjisë së kalciumit, janë 100% pa mirëmbajtje, kanë parametra shumë të mirë: kapacitet, rrymë nisjeje. Ato prodhohen nga prodhuesit kryesorë evropianë sipas teknologjive më të fundit. Ne kemi një gamë të plotë të baterive për makina...
Zbritje 12%
95.00 83.55
Linja e baterive personale 4MAX ECOLINE është e teknologjisë së kalciumit, janë 100% pa mirëmbajtje, kanë parametra shumë të mirë: kapacitet, rrymë nisjeje. Ato prodhohen nga prodhuesit kryesorë evropianë sipas teknologjive më të fundit. Ne kemi një gamë të plotë të baterive për makina...
Zbritje 12%
140.00 123.73
Bateritë FURYA janë të destinuara për makina me kërkesë të ulët dhe të moderuar për energji. Ato plotësojnë ose tejkalojnë parametrat e kërkuar për montimin e parë. Ato sigurojnë funksionim pa probleme dhe pa mirëmbajtje për një kohë të gjatë. Bateritë FURYA janë projektuar duke përdorur...
Zbritje 26%
151.00 111.35
Zbritje 24%
151.00 114.80
Zbritje 24%
100.00 75.96
Zbritje 20%
150.00 120.55
765.00
Lloji Makinë Filtra / mbrojtje Rritje Ngjyrë E zezë
Zbritje 13%
277.00 240.21
Specifikat e Baterise: Kapaciteti i baterisë 230.0 Ah Prodhuesi i baterive 4MAX Paraqitja e baterisë L+ Modeli i baterisë DEEP-CYCLE Energjia e baterisë 1600.0 Wh Gjatësia 518,0 mm Gjerësia 273,0 mm Lartësia 237,0 mm Pesha e baterisë 62.3 kg Tensioni nominal 12.0 V Pesha 62.30 kg
Zbritje 10%
125.99 113.89
Bateria 4MAX 12V 105Ah DEEP-CYCLE (Terminali standard R+) 353x175x190 B13 - fllanxha e montimit 10,5 mm (cikli i thellë)
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 26
  • 765