Aksesorë

3.14
Brend: Grundig Madhësia: 2 x 6 x 100 mm Pesha përafërsisht: 0,052 kg Kutia e mbrendëshme Përmasat: 150 x 215 x 225 mm Pesha përafërsisht: 1.090 kg Kutia e jashtme Përmasat: 150 x 215 x 225 mm Pesha përafërsisht: 1.090 kg
1.73
18.85
Lidhja USB-C dhe lidhësi i ri Lightning mundësojnë funksionin e ngarkimit të shpejtë të Apple iPhone me një karikues të furnizimit me energji (PD). Lidhje e përshtatshme dhe e shpejtë falë lidhësit USB-C që mund të përdoret nga të dy anët. Maks. Shkalla e transferimit të të dhënave 480...
7.79
Përshkrim i produktit Lidhni pajisjet me USB Type-C me pajisje dhe aksesorët standardë të aktivizuar USB Type-C 2.0 (telefonat inteligjentë, karikuesin e makinës/murit, përshtatësit me shumë porta etj.) Ideale për karikimin dhe fuqizimin e pajisjeve me USB Type-C, si dhe për sinkronizimin e...
5.25
Kabllo USB origjinale nga Xiaomi me lidhës USB-A në njërën anë dhe USB-C në anën tjetër. Tre shtresa të gërshetimit të kabllove dhe një pamje moderne sigurojnë jetëgjatësi. Ai mbështet disa protokolle të karikimit të shpejtë dhe sigurisht që mund të përdoret edhe për transferimin e të dhënave....
5.25
Kabllo USB origjinale nga Xiaomi me lidhës USB-A në njërën anë dhe USB-C në anën tjetër. Tre shtresa të gërshetimit të kabllove dhe një pamje moderne sigurojnë jetëgjatësi. Ai mbështet disa protokolle të karikimit të shpejtë dhe sigurisht që mund të përdoret edhe për transferimin e të...
4.39
Përshkrim i produktit Lidhni pajisjet me USB Type-C me pajisje dhe aksesorët standardë të aktivizuar USB Type-C 2.0 (telefonat inteligjentë, karikuesin e makinës/murit, përshtatësit me shumë porta etj.) Ideale për karikimin dhe fuqizimin e pajisjeve me USB Type-C, si dhe për sinkronizimin e...
15.48
Acar F5 është një mbrojtës për pesë pajisje. Ndërprerës me ndriçim, siguresë automatike e përshtatshme, katër drejtime të mundshme të vendosjes së kabllit të energjisë, dizajn estetik, dizajn i materialit jo të djegshëm me cilësi të lartë, varistorë të shpejtë, garantojnë zgjedhjen më të...
4.80
5.40
Pershkrimi Kabllo vazhduese 6 priza Madhësia 50 x 60 x 320 mm Pesha 0,358 kg
5.00
8.40
1.21
7.99
Karikuesi portativ me energji Mr Handsfree - PURE Edition - është i lehtë për t'u përdorur dhe ofron karikim në lëvizje kur ju nevojitet më shumë! Ky karikues urgjence vepron si një bateri rezervë për një gamë të gjerë pajisjesh me energji USB, duke përfshirë telefonat inteligjentë. Zgjidhja...
3.57
1.49
Karikoni iPhone tuaj të pajtueshëm me këtë kabllo të zezë të thjeshtë dhe të besueshme 1m të gjatë. Sinkronizoni të dhënat tuaja duke lidhur iPhone tuaj me një port USB 2.0 të Mac ose PC tuaj. Ky është një produkt i besueshëm dhe klasik i bërë nga materiale me cilësi të lartë, kështu që nuk do...
4.15
2.18
3.77
Tensioni: 1.5 volt. Përmasat: 50 * 15mm. Janë jashtëzakonisht rezistente ndaj nxehtësisë dhe ftohjes. Jetëgjatësi e gjatë (2100mAh).
Zbritje 55%
22.58 10.08
Tensioni i hyrjes:  100 - 240 V Lidhësi i fuqisë hyrëse: EQL 7/16
Show another 20 products