618.45
Funksionaliteti FlexOn Niveli i ulët i zhurmës: 40dB Paisjet Sasia e rafteve të rregullueshme: 3 Sasia e sirtarëve: 3 Rrota (para / mbrapa): Jo / po SlimSize Shporta e vezëve Enë për fruta dhe perime: 1 Raft i shisheve Drita: LED Lloji i dorezës: E jashtme Tabaka për kuba akulli...
299.00
TË DHËNAT TEKNIKE Lartësia:  87,5 cm Gjerësia:  54 cm Thellësia:  54 cm Klasa e energjisë:   F (etiketa e re 2022) Klasa klimatike:  ST Kapaciteti total:  135 l Niveli i zhurmës:  39 dB Konsumi vjetor i energjisë:  116,07 kWh Klasa e emetimit të zhurmës akustike në...
Zbritje 12%
289.00 255.00
Dera e kthyeshme majtas / djathtas Klasa e efikasitetit energjetik: A+ Niveli i zhurmës: 42 dB Kontrollues i lagështisë Kapaciteti total neto: 192 l Kapaciteti i frigoriferit: 175 l Kapaciteti i frizit: 17 l KARAKTERISTIKA Dera e kthyeshme majtas / djathtas Klasa e efikasitetit...
282.45
Dera e kthyeshme majtas / djathtas Klasa e efikasitetit energjetik: A+ Niveli i zhurmës: 41 dB Kontrollues i lagështisë Kapaciteti total neto: 123 l Kapaciteti i frigoriferit: 106 l Kapaciteti i frizit: 17 l
649.95
TË DHËNAT TEKNIKE KARAKTERISTIKA Alarmi për derën jo të mbyllur Funksioni Superftohje Funksioni Superngrirje Dera e kthyeshme majtas / djathtas Shporta për fruta dhe perime 2 copë Sirtarë i ngrirësit 3 copë Numri i ballkonave derës në frigorifer: 3 copë Xham i pathërmueshëm...
943.95
Tiparet Alarm i derës së hapur Alarm i temperaturës së ngritur Derë e kthyeshme Lagështia optimale Xhami i derës me filtrim UV   Pajisjet Ekran elektronik Kontroll elektronik i temperaturës Ndriçimi i brendshëm LED Ventilator Goma e derës e ndrrueshme Rafte druri Të...
769.00
Total no-frost Klasa e energjisë: A+ Niveli i zhurmës: 42 dB Kompresor inverter Gjerësia: 75.3 cm Lartësia: 184.7 cm Thellësia: 65 cm Kapaciteti: 395 L Tiparet Frigorifer free-standing Klasa e energjisë: A+ Niveli i zhurmës: 42 dB Kompresor inverter Total no-frost Ngjyrë:...
679.00
TË DHËNAT TEKNIKE KARAKTERISTIKA Alarmi për derën jo të mbyllur Funksioni Superftohje Funksioni Superngrirje Funksioni eko Funksioni Pushime Dera e kthyeshme majtas / djathtas Xham i pathërmueshëm 2 +1 copë Shporta për fruta dhe perime 2 copë Sirtarë i ngrirësit 3 copë...
599.00
Funksionaliteti FlexOn Niveli i ulët i zhurmës Pajisjet Bombol me vrimë nxjerrëse të ujit Sasia e rafteve të rregullueshme: 3 Sasia e sirtarëve: 3 Rrota (para / mbrapa): Jo / po SlimSize Tabak për vezë Enë me fruta dhe perime: 1 Lloji i burimit të dritës: LED Lloji i...
Zbritje 30%
473.55 332.42
A e dini se frigoriferi juaj mund të hapet majtas ose djathtas, në varësi të zakoneve dhe nevojave tuaja të kuzhinës? Thjesht instaloni derën magnetike të gomës ashtu siç dëshironi. Ndriçimi LED i qëndrueshëm mundëson ndriçim më të mirë, më efikas dhe madje edhe të brendshëm. Sirtarët...
504.00
SPECIFIKIM TIPARET Enë me fruta dhe perime: 1 copë Raft i derës: 3 copë SafetyGlass: 3+1 copë Ndriçim LED Sistemi i kontrollit: MechanicalControl Termostat i rregullueshëm Goma e dyerve të zëvendësueshme PAJISJET Tapaka për vezë Spina e derdhjes së ujit Materiali i...
497.70
Funksionaliteti Niveli i ulët i zhurmës Niveli i zhurmës: 39 dB Paisjet Sasia e rafteve të rregullueshme: 3 Rrota (para / mbrapa): Jo / po SlimSize Shporta e vezëve Enë për fruta dhe perime: 1 Drita: LED Lloji i dorezës: E jashtme Tabaka për kuba akulli Materiali i rafteve: SafetyGlass...
460.95
TË DHËNAT TEKNIKE KARAKTERISTIKA Dera e kthyeshme majtas / djathtas Shporta për fruta dhe perime 2 copë Sirtarë i ngrirësit 3 copë Numri i ballkonave derës në frigorifer: 4 copë Xham i pathërmueshëm 4+1 copë Sistemi I kontrollit mekanik Ndriçimi LED PAJISJE Tabak vezësh...
334.95
TË DHËNAT TEKNIKE KARAKTERISTIKA Dera e kthyeshme majtas / djathtas Shporta për fruta dhe perime 1 copë Xham i pathërmueshëm 3+1 copë Numri i ballkonave derës në frigorifer: 4 copë Sistemi I kontrollit mekanik Ndriçimi LED PAJISJE Tabak vezësh Raft për shishe Foleja e...
472.50
TË DHËNAT TEKNIKE KARAKTERISTIKA Dera e kthyeshme majtas / djathtas Xham i pathërmueshëm 1+1 copë Shporta për fruta dhe perime 2 copë Numri i ballkonave derës në frigorifer: 2 copë Sistemi I kontrollit mekanik Ndriçimi LED PAJISJE Tabak vezësh Lartësia e...
439.00
Klasa e efikasitetit energjetik: A+ Dera e kthyeshme majtas / djathtas Niveli i zhurmës: 41 dB Ndriçimi LED Lartësia: 177,6 cm Kapaciteti total: 260 l Kapaciteti i frigoriferit: 190 l Kapaciteti neto i ngrirësit: 70 l TË DHËNAT TEKNIKE KARAKTERISTIKA Dera e kthyeshme majtas /...
Zbritje 10%
526.05 473.00
 Frigorifer i kombinuar me friz, me kapacitet neto të përgjithshëm prej 303 L. Kapaciteti i frigoriferit është 205L ndërsa ai i frizit të ndarë është 98L, për të mbajtur gjërat e ftohëta aq sa dëshironi. Zhurma e cila nuk dëgjohet fare 39dB, rezervuari i ujit i...