Goma në zbritje

Zbritje 27%
82.25 59.90
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 195/50 R15 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 82  Simboli i kategorisë së shpejtësisë : H (210 km/h)
Zbritje 48%
90.78 47.50
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 175/70 R14 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 84 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : T (190 km/h)
Zbritje 30%
73.00 51.34
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 195/65 R15 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 95 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : T (190 km/h)
Zbritje 43%
160.28 92.03
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 215/75 R16 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 113 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : R (170 km/h)
Zbritje 34%
95.31 62.57
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 205/60 R16 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 96 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : H (210 km/h)
Zbritje 37%
140.31 88.00
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 205/75 R 16C Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 110 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : R (170 km/h)
Zbritje 30%
160.41 112.89
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 255/55 R18  Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 109 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : V (240 km/h)
Zbritje 38%
190.17 117.21
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 255/55 R19 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 111 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : V (240 km/h)
Zbritje 28%
180.50 130.00
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 275/45 R20 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 109 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : V (240 km/h)
Zbritje 34%
186.19 122.28
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 275/45 R20 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 110 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : V (240 km/h)
Zbritje 34%
189.47 125.04
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 255/45 R20  Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 105  Simboli i kategorisë së shpejtësisë : V (240 km/h)
Zbritje 35%
91.71 59.55
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 205/55 R16 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 94 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : H (210 km/h) 2022
Zbritje 12%
333.76 294.50
Kjo gomë dimërore ofron performancë të jashtëzakonshme në borë dhe akull, përveç kapjes dhe frenimit më të mirë në klas në lagështirë. Përcaktimi i madhësisë së gomave : 315/35 R21 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 111 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : V (240 km/h)
Zbritje 27%
190.97 138.55
Kjo gomë dimri e gjeneratës së re ofron kontroll dhe trajtim optimal në kushte të ftohta dhe të paparashikueshme. I projektuar për një udhëtim të sigurt dhe efikas me kosto, Winterhawk 4 do t'ju mbajë nën kontroll në rrugët e dimrit. Përcaktimi i madhësisë së gomave : 225/45 R19 Indeksi i...
Zbritje 30%
155.00 109.04
Bridgestone Blizzak LM005 u jep drejtuesve kontroll të plotë në të gjitha kushtet e dimrit. Dimrat po bëhen më të paparashikueshëm, me reshje të reja ekstreme, temperatura të shpeshta nën zero dhe reshje bore në disa zona për herë të parë në vite. Kjo gomë dimërore ofron performancë të...
Zbritje 40%
97.84 58.30
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 195/65 R15 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 91  Simboli i kategorisë së shpejtësisë : T (190 km/h)
Zbritje 30%
131.00 91.60
Kjo gomë dimri e gjeneratës së re ofron kontroll dhe trajtim optimal në kushte të ftohta dhe të paparashikueshme. I projektuar për një udhëtim të sigurt dhe efikas me kosto, Winterhawk 4 do t'ju mbajë nën kontroll në rrugët e dimrit. Përcaktimi i madhësisë së gomave : 215/50 R17 Indeksi i...
Zbritje 28%
139.42 99.74
Kjo gomë dimri e gjeneratës së re ofron kontroll dhe trajtim optimal në kushte të ftohta dhe të paparashikueshme. I projektuar për një udhëtim të sigurt dhe efikas me kosto, Winterhawk 4 do t'ju mbajë nën kontroll në rrugët e dimrit. Përcaktimi i madhësisë së gomave : 225/40 R18 Indeksi i...
Zbritje 48%
124.00 64.02
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 225/40 R18 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 92 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : V (240 km/h)
Zbritje 46%
111.55 60.28
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 225/45 R17 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 94 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : V (240 km/h)
Show another 7 products