Pajisje te ndryshme

3.13
Zbritje 63%
1.05 0.39
Zbritje 41%
1.05 0.62
Zbritje 41%
1.05 0.62
Kjo folie shërben si mbështjellës dhe ka funksion mbrojtës gjatë zhvendosjes, larjes, apo lyerjes së shtëpisë apo orendive të ndryshme. Ka dimensione prej 4 x 5m x0.005mm dhe është rezistente ndaj lagështisë.
1.96
Këto brusha janë shumë të përshtatshme për ngjyrosje dhe kanë forma e madhësi të ndryshme. Kompleti përbëhet prej 11 brushave që peshojnë 0.341 kg dhe kanë madhësi 120 x 30 x 380 mm.
1.45
4.14
2.23
2.08
Set I brushave per ngjyrosje Seti permban : Komplet furçash Kinzo me 10 pjesë - 2x 12mm (0,5) - 3x 25mm (1) - 3x 38mm (1.5) - 2x 50mm (2) - 10 furça me doreza plastike 
Zbritje 76%
1.05 0.25
3.35
Seti permbane : 1 x tabaka bojë 2x mbajtëse 2 x rrotull shkumë 2 x furça 1 x fletë pluhuri 1x shirit ngjitës
2.50
1.78
Roller për ngjyrosje Kinzo, 25x32cm Ø6cm
Zbritje 5%
1.05 1.00
Set I brushave për ngjyrosje, 3cope Brand Kinzo Ean 871125279498 Sasia 3 copë
1.12
Zbritje 27%
1.05 0.77
 Furçat metalike të ndihmojnë vërtet dhe ta bëjnë punën pak më të lehtë gjatë pastrimit. Përfshihen tre furça të ndryshme.
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 15