Vegla Pune

Zbritje 34%
3.80 2.50
Material i qëndrueshëm. E bënë më të lehtë pastrimin e kopshtit tuaj pa i dëmtuar duart.
Zbritje 34%
3.80 2.50
Zbritje 39%
16.80 10.24
Zbritje 29%
11.55 8.19
Zbritje 43%
10.80 6.20
Zbritje 47%
3.80 2.00
3.52
Zbritje 1%
1.05 1.04
2.73
3.00
3.98
  Dimensionet:           20 x 70 x 210 mm
8.76
Ky set prej 253 pjesësh është ideal për të grushtuar lëkurë, rripa, tekstile dhe kanavacë. Ky grup përbëhet nga një grusht revolveri me 6 pozicione të rregullueshme, pincë me kapëse shtypi dhe pincë për sy duke përfshirë 250 sy. Funksionim i thjeshtë dhe doreza të forta. Specifikimet: -...
2.48
7.25
Set aksesorë i përshtatshëm për shumicën e Mjeteve Standarde Shumëfunksionale Tehe sharre universale per dru ose metal Blade Scraper, e ngurtë për heqjen: Llaç, - Ngjitës pllakash ose mbetje ngjitëse Pothuajse për të gjithë Prerësit e Lëkundur Popullorë
7.25
Set aksesorë praktik, i përshtatshëm për shumicën e mjeteve standarde me shumë funksione. Karakteristikat: Tehe sharrash universale për dru ose metal. Teh me kruese, e ngurtë për heqjen e mbetjeve të llaçit, ngjitësit të pllakave ose zamit. Trekëndësha lëmues të lidhur me velkro (80x80 mm).
Zbritje 43%
10.80 6.20
Ky set shumë praktik mund të përdoret shumë lehtë në shumë situata. Ka pjesë të madhësive të ndryshme që përshtaten sipas nevojës.
Zbritje 40%
4.20 2.50
Me këtë set kaçavidash nga Kinzo, ju jeni të pajisur për një larmi të madhe riparimesh shtëpiake, montimesh, etj. Mbi të gjitha, kaçavidat e ndryshme (3x vend i prerë / 3x) e bëjnë këtë set  të gjithanshëm. Pastaj kaçavidat gjithashtu kanë maja magnetike për ta bërë më të vështirë...
2.63
Madhësia:140 x 160 x 260 mm
1.38
2.50
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 1679
Size