Pishina & Aksesorë

Zbritje 41%
17.90 10.50
Zbritje 28%
2.20 1.58
Doni të shtriheni në plazh, por nuk doni të shtriheni në rërë? Me këtë rrogoz plazhi mund të shijoni rrezet e diellit gjatë verës.    Brand LifeTime Ean 871125219676 Madhësia 60x180 cm Materiali Poliester
Zbritje 48%
2.00 1.05
Ul nivelet e zhurmës. Një mjet i shkëlqyeshëm për një person në nevojë për pushim, si dhe për studentët dhe njerëzit e angazhuar në punë mendore, kur është e nevojshme të përqendroheni sa më shumë që të jetë e mundur. Siguroni mbrojtje të besueshme për organet e dëgjimit në industritë e...
Zbritje 44%
1.80 1.00
Zbritje 26%
2.20 1.63
Zbritje 26%
2.20 1.63
Zbritje 26%
6.50 4.80
Zbritje 22%
27.30 21.22
 Pingpongu  i birrës është edhe më argëtues në këto kova mega-të mëdha.  Diametri: 18 cm
Zbritje 30%
16.80 11.77
Fjetja në një tendë ose në dysheme nuk ka pse të përfundojë me dhimbje shpine. Harrojeni shqetësimin, pushoni dhe relaksohuni në dyshekun e rehatshëm GIMFIT për 1 person.Tani e tutje, të bësh kamping, dhe pushime do të jetë kënaqësi e pastër.
Zbritje 38%
16.80 10.49
Kjo qadër plazhi ka një diametër prej 190 cm kështu që gjithmonë mund të krijoni hije në plazh.  Për shkak të kornizës së aluminit të pjerrët, qadra ka një stabilitet të mirë dhe ju mund ta rregulloni qadrën sipas dëshirës. Është shumë praktike për pushime për mbrojtje nga dielli, në...
Zbritje 44%
1.80 1.00
Goma transparente për not me te cilat fëmijët do të argëtohen shumë duke luajtur lojëra me ujë dhe në të njëjtën kohë do të jenë të sigurt gjatë notit. Mosha e perdorimit: 3-6vjec.
Zbritje 29%
15.50 11.00
Pishinë e rrumbullakët për fëmijë me ndërtim të veçantë të murit.  Me këtë pishinë, ju e ktheni kopshtin në një parajsë noti. Për shkak të madhësisë së saj kompakte, pishina  fryhet dhe mbushet shumë shpejt.  Uji hiqet lehtë nga pishina me një valvul praktike të kullimit. 
Zbritje 99%
180.00 1.20
Gomë  për not me te cilat fëmijët do të argëtohen shumë duke luajtur lojëra me ujë dhe në të njëjtën kohë do të jenë të sigurt gjatë notit.  Mosha e perdorimit: 3-6vjec.
Zbritje 33%
1.80 1.20
Zbritje 38%
6.00 3.70
Dyshek ajri, përfshinë valvula sigurie, vinyl të fortë të testuar, dizajn jastëkësh me 2 dhoma, kupa riparimi. Ideale për t'u çlodhur në plazh ose pishinë Ndërtimi dydimensional.
Zbritje 33%
1.80 1.20
Mëngë të fryra me te cilat fëmijët do të argëtohen shumë duke luajtur lojëra me ujë dhe në të njëjtën kohë do të jenë të sigurt gjatë notit. 
Zbritje 33%
1.80 1.20
Mëngë të fryra me te cilat fëmijët do të argëtohen shumë duke luajtur lojëra me ujë dhe në të njëjtën kohë do të jenë të sigurt gjatë notit.
Zbritje 27%
14.50 10.55
Pishinë e rrumbullakët për fëmijë me ndërtim të veçantë të murit.  Me këtë pishinë të gëzueshme për fëmijë, ju e ktheni kopshtin në një parajsë noti. Për shkak të madhësisë së saj kompakte, pishina  fryhet dhe mbushet shumë shpejt.  Uji hiqet lehtë nga pishina me një valvul praktike të...
Zbritje 37%
10.90 6.90
Pishinë e rrumbullakët për fëmijë me ndërtim të veçantë të murit.  Me këtë pishinë të gëzueshme për fëmijë, ju e ktheni kopshtin në një parajsë noti. Për shkak të madhësisë së saj kompakte, pishina  fryhet dhe mbushet shumë shpejt.  Uji hiqet lehtë nga pishina me një valvul praktike të...
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 1
  • 22