Zbritje 73%
2.10 0.56
Zbritje 20%
1.05 0.84
Mbështjellëse flokësh mikrofibër  Mbështjellëse flokësh mikrofibër është e përshtatshme dhe fleksibile për të gjitha llojet e flokëve. Është shumë përdorimshe  dhe mund të pastrohet lehtë. Funksionale dhe mbron flokët tuaj.
Zbritje 57%
1.05 0.45
Kapele transparente dushi 8 copë E përshtatshme për çdo madhësi të flokëve.Transparente dhe e lehtë për përdorim,e butë dhe e rehatshme. Nuk dëmton flokët tuaj. Brand: Touch of beauty Set: 8
Zbritje 54%
3.00 1.39
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 2