Shtëpiake

Zbritje 8%
1,765.05 1,627.50
Me 40 herë fuqinë e thithjes*, Sistemi superior i pastrimit me 3 faza ngrin, lirohet,  eliminon mbeturinat dhe qimet e kafshëve nga thellësia brenda qilimave tuaj për një pastrim që nuk do ta besoni-pa asnjë përpjekje nga ana juaj. Rrit automatikisht thithjen për të pastruar edhe më thellë në...
Zbritje 19%
232.05 187.95
Prodhimi-Maqedon Pesha-27.900 Materiali-metal+shamot
Zbritje 22%
199.50 156.45
0.74x0.42 Prodhimi-Maqedon Pesha-27.900 Materiali-metal+shamot
Zbritje 71%
13.50 3.96
Një tenxhere e fortë dhe e qëndrueshme prej 1.4 litra. Për gatimin e pjatave më të shijshme.
Zbritje 65%
12.90 4.52
 Kjo tenxhere me kapak të dobishëm transparent nga Alpina është bërë prej çeliku inox të qëndrushëm. Kapaku i xhamit me vrimë ajri ju lejon të monitoroni procesin e gatimit pa qenë e nevojshme të ngritni kapakun. Tava ka një kapacitet prej 1.5 litra dhe ka diametër 16 cm.
Zbritje 52%
9.50 4.53
Nëse thjesht dëshironi të zieni patate, të përgatitni një supë ose të përgatitni çfarëdo gjelle, kjo tenxhere është shumë e përshtatshme  për ju. Eshtë bërë prej çeliku inox i cili është rezistent ndaj korrozionit dhe shumë e fortë. Plus, nuk do të shihni asnjë shenjë gishti në të. Kështu që...
Zbritje 50%
14.60 7.36
Nëse thjesht dëshironi të zieni patate, të përgatitni një supë ose të përgatitni çfarëdo gjelle, kjo tenxhere është shumë e përshtatshme  për ju. Eshtë bërë prej çeliku inox i cili është rezistent ndaj korrozionit dhe shumë e fortë. Plus, nuk do të shihni asnjë shenjë gishti në të. Kështu...
Zbritje 52%
13.00 6.23
Nëse thjesht dëshironi të zieni patate, të përgatitni një supë ose të përgatitni çfarëdo gjelle, kjo tenxhere është shumë e përshtatshme  për ju. Eshtë bërë prej çeliku inox i cili është rezistent ndaj korrozionit dhe shumë e fortë. Plus, nuk do të shihni asnjë shenjë gishti në të. Kështu që...
Zbritje 75%
18.00 4.52
Tigani ka materjal  çeliku i karbonit, rezistent ndaj nxehtësisë deri në 230 gradë i përshtatshëm për larje.  Diametri: 30 cm. Veshje jo ngjitëse: po
Zbritje 58%
3.60 1.53
Zbritje 55%
3.80 1.70
Zbritje 67%
3.90 1.30
Zbritje 70%
2.80 0.85
Zbritje 71%
11.80 3.39
Zbritje 75%
11.90 2.95
Ky set prej 2 kupash terrakote nga Jamie Oliver ka një shtresë  të veshur  si brenda ashtu edhe jashtë.  E përsosur për të shërbyer sallata të freskëta, dhe vakte të shijshme.  Tasi i terrakotës është i sigurt në mikrovalë dhe furrë, në mënyrë që ushqimet të shërbehen...
Zbritje 57%
7.80 3.39
2.50
Set pastrimi Lifetime Clean Me këtë grup pastrimi të përbërë nga një leckë prej pambuku, një shkop që përputhet me 110 centimetra Një kovë të madhe prej 10 litrash dhe një rrëmujë të përshtatshme për fshirjen, ju mund të pastroni të gjitha dyshemetë në shtëpi në një kohë të shkurtër.
Zbritje 37%
1.05 0.66
Shkop i dobishëm  me të cilën lehtë mund të bëni vrima në tokë për llamba. Ky shkop mbjellës ka një kapje të hollë dhe është i shënuar deri në 10 cm. Në këtë mënyrë ju mund të mbillni lulet më të bukura dhe kopshti juaj do të duket përsëri i bukur! Dimensionet: 11.5 x 17.5 cm.
Zbritje 59%
6.30 2.56
Zbritje 75%
4.80 1.19
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 1628
Size