Gota & Filxhanë

Zbritje 55%
7.56 3.40
Zbritje 76%
24.00 5.82
Seti përfshin 6 gota dhe 6 tablla E përkryer për kafe ekspres Madhësia e filxhanit (Gjatësia x Gjerësia x Lartësia): L-8cm x P-6,5cm x H-5,5cm Brand: Alpina Set: 12 Madhësia: 70 x 175 x 310 mm Kapaciteti: 75ml Materiali: Qeramikë Ngjyrë: Bardhë
Zbritje 62%
5.99 2.25
Zbritje 61%
9.44 3.68
Kompleti përbëhet nga një dekantues dhe katër gota pije Specifikimet: Materiali: xhami Ngjyra: transparente Kapaciteti i gotës së pijes: 420 ml Kapaciteti i karafës: 1 litër
Zbritje 63%
12.90 4.81
Zbritje 62%
12.39 4.74
Zbritje 62%
7.56 2.89
Përshkrimi Set Gota për verë - 4 copë Madhësia (21.7 x 6 x 7.8) cm Kapaciteti 38cl Materiali Qelq Ngjyrë Transparente
Zbritje 56%
11.55 5.10
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 2
  • 6