Çanta & Kuleta

Zbritje 53%
192.53 90.47
56.78
I strukturuar dhe elegant. Rripi i zinxhirit të ngjashëm me bizhuteri shkon nga supi në trup . E përshtatshme për telefon, portofol, çelësa dhe gjërat e domosdoshme të përditshme Me material poliuretani 
57.18
I strukturuar dhe elegant, ky stil vishet në dy mënyra. Rripi i zinxhirit të ngjashëm me bizhuteri shkon nga supi në trup. E përshtatshme për telefon, portofol, çelësa dhe gjërat e domosdoshme të përditshme. Me material poliuretani.
47.13
E strukturuar dhe elegante, ky stil i çantës vishet në dy mënyra. Rripi i zinxhirit të ngjashëm me bizhuteri shkon nga supi në trup . E përshtatshme për telefon, portofol, çelësa dhe gjërat e domosdoshme të përditshme. Me material poliuretani.
57.15
E strukturuar dhe elegante, ky stil i çantës vishet në dy mënyra. Rripi i zinxhirit të ngjashëm me bizhuteri shkon nga supi në trup . E përshtatshme për telefon, portofol, çelësa dhe gjërat e domosdoshme të përditshme Me material poliuretani 
47.34
E strukturuar dhe elegante, ky stil i çantës vishet në dy mënyra. Rripi i zinxhirit të ngjashëm me bizhuteri shkon nga supi në trup. E përshtatshme për telefon, portofol, çelësa dhe gjërat e domosdoshme të përditshme. Me material poliuretani.
49.98
I strukturuar dhe elegant, ky stil vishet në dy mënyra. Rripi i zinxhirit të ngjashëm me bizhuteri shkon nga supi në trup . E përshtatshme për telefon, portofol, çelësa dhe gjërat e domosdoshme të përditshme Me material poliuretani 
56.78
I strukturuar dhe elegant, ky stil vishet në dy mënyra. Rripi i zinxhirit të ngjashëm me bizhuteri shkon nga supi në trup . E përshtatshme për telefon, portofol, çelësa dhe gjërat e domosdoshme të përditshme Me material poliuretani 
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 47
  • 166