Femra

Zbritje 57%
1.05 0.45
Shtroja është nga materiali xhelit i cili parandalon lëndimin e shputës nga këpucët. Këta shtroja peshojnë 0.040 kg dhe  kanë dimensione prej 260x10x110 mm.
Zbritje 51%
1.05 0.51
Shtroja termo është e punuar nga leshi i pastërt për të ju ofruar rehati dhe ngrohtësi. Ka trashësi prej 6mm.
Zbritje 57%
1.05 0.45
Shtroja për Këpucë Shtroje këpucësh e përshtatshme për tu mbajtur në këmbë gjatë gjithë ditës.Siguron suport maksimal duke mbrojtur këmbën nga goditjet gjatë ecjes.
Zbritje 64%
67.16 23.94
Nr.37 - 010049 COLETTE BLK E ZEZE / 37 Nr.38 - 010049 COLETTE BLK E ZEZE / 38 Nr.39 - 010049 COLETTE BLK E ZEZE / 39
Madhësia37
Zbritje 66%
55.97 19.20
Nr.36 - 010485 JULIA BLK E ZEZE / 36 Nr.37 - 010485 JULIA BLK E ZEZE / 37 Nr.38 - 010485 JULIA BLK E ZEZE / 38 Nr.39 - 010485 JULIA BLK E ZEZE / 39
Madhësia36
010518 JULINE  BLK E ZEZE nr 36 010518 JULINE  BLK E ZEZE nr 37 010518 JULINE  BLK E ZEZE nr 38 010518 JULINE  BLK E ZEZE nr 39
Madhësia36
010663 EVELYN E KALTER E HAPUR/36 010663 EVELYN E KALTER E HAPUR/37 010663 EVELYN E KALTER E HAPUR/38 010663 EVELYN E KALTER E HAPUR/39
Madhësia36
010913 SOPHIE  LLC VOJLLCE/36 010913 SOPHIE  LLC VOJLLCE/37 010913 SOPHIE  LLC VOJLLCE/38 010913 SOPHIE  LLC VOJLLCE/39
Madhësia36
3.41
71.37
87.17
Madhesia: S
36.97
Madhesia: S 6YTM22_TJG5Z_3934
51.86
Madhesia: S
1.94
119.70
Brendi: Yes Zee. Materiali: elastan 13% najlon 87%. Madhësia: M.
Zbritje 7%
174.30 162.02
56.27
Madhesia: S 6ZTMZ3_TM02Z_1200
40.27
Madhesia: S
Nr.36 - 010527 BESTLIGHT1 BLK E Z Nr.37 - 010527 BESTLIGHT1 BLK E Z Nr.41 - 010527 BESTLIGHT1 BLK E Z Nr.42 - 010527 BESTLIGHT1 BLK E Z Nr.44 - 010527 BESTLIGHT1 BLK E Z Nr.45 - 010527 BESTLIGHT1 BLK E Z
Madhësia36
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 180
Size