4.77
Steipleri vjen me formë dhe material për t'i kapur gjërat e forta si tepih dhe gomë dhe vjen komplet me 1500 të madhe dhe formësi më kapëse. Kompleti peshon 0.805 kg dhe ka dimensione 500 x 12 mm, 500 x 8 mm, 500 x 10 mm.
1,101.45
Niveli i zërit: 77dB (A) Fuqia kWatt : 8.0 Lloji i motorit : Ftohje ajri me katër goditje OHV Kapaciteti kub cc : 439 Tensioni V : 230 Kapaciteti Lt : 27 AVR me performancë të lartë ! Projektuar posaçërisht për të ruajtur dhe stabilizuar tensionin e daljes së gjeneratorit kur ngarkesa e...
681.45
Niveli i zërit: 60dB (A) Fuqia kWatt : 1.9 Lloji i motorit : Ftohje ajri me katër goditje OHV Kapaciteti kub cc : 79 Tensioni V : 12 Kapaciteti Lt : 4 E pajisur me një spirale bakri të pastër për jetëgjatësi dhe performancë të vazhdueshme. Marrjet e shumta të ajrit sigurojnë që motori të...
1,678.95
Niveli i zërit: 70dB (A) Fuqia kWatt : 5.5 Lloji i motorit : 4-stroke, me një cilindër Kapaciteti kub cc : 474 Tensioni DC: 12 V Tensioni AC: 230V Kapaciteti Lt : 25 Bërë nga materiale të cilësisë së lartë që ofrojnë qëndrueshmëri të madhe dhe performancë afatgjatë. Të gjitha pjesët e...
1,207.50
Niveli i zërit: 82dB (A) Fuqia kWatt : 4.5 Lloji i motorit : Ftohje ajri me katër goditje OHV Kapaciteti kub cc : 420 Tensioni DC: 12 V Tensioni AC: 230V Kapaciteti Lt : 12.5 Rezervuari i pashkatërrueshëm i karburantit! Rezervuari i karburantit është bërë prej çeliku ST14, duke i dhënë atij...
127.05
Set Gedore 173 pjese Brendi Vorel
24.68
Set gidore 42pjese Brendi Vorel
64.05
Set Gedore 94 pjes Brendi-YATO
Zbritje 27%
1.05 0.77
2.96
Brushat kualitative të çelikta Kinzo janë në dispozicion në forma dhe madhësi të ndryshme. Kompleti është i përbërë nga 6 brusha me dimensione: 30 mm, 37 mm, 48 mm, 55 mm, 73 mm dhe 95 mm, ndërsa bashkarishtë peshojnë 0.500 kg.
2.86
Seti i çelësave Kinzo përbëhet nga 13 pjesë me mbajtëse plastike të kaltërt .Ata janë me me madhësi të ndryshme.
Zbritje 40%
51.45 30.86
Kjo pajisje shërben për lëmimin e drurit. Ka fuqi të madhe dhe konsumon pak energji. Ka ngjyrë të kaltër dhe operon me vetëm 230 volt.
3.93
Ky set çelsash prej 8 copëve është prodhuar nga kompania Kinzo. Kanë material shumë të fortë dhe kanë madhësinë prej 6 deri në 22 cm.
Zbritje 7%
1.05 0.98
Çelësi është nga marka Lifetime dhe bën lirimin dhe shtrëngimin e burmeve me masen 21mm. Pesha:0.127kg, madhësia: 260 x 20 x 40 mm
Zbritje 5%
1.05 1.00
1.23
Kjo metër paloset dhe shtrihet dhe ka përdorim të gjerë në ndërtimtari dhe në veprimtari tjera. KA ngjyrë të verdhë dhe është e gjatë 2 metra.
Zbritje 60%
16.80 6.67
Çelësi Kinzo është mjaft praktik dhe ka 20 koka zëvendësuese të formave dhe madhësive të ndryshme.
1.56
Ky set i furçave ka material të lartë dhe të qëndrueshëm . Përbëhet nga tri furça me materiale të ndryshme, një najlon, një me fike metalike dhe një me fije nga tunxhi(zink+bakër). Plastika mbajtëse e tyre ka ngjyrë të kaltër dhe të verdhë.
2.01
Brand Kinzo Ean 871125217129 Dimensionet 40cm
1.23
Brand Kinzo Ean 8711252171258 Madhësia 8 x 8 x 114 mm Pesha 0,116 kg
Show another 8 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 1679