Aksesorë të tjerë

Zbritje 47%
1.05 0.56
1.39
Përshkrim i produktit Me këto topa të dobishëm tharëse, rrobat bëhen të këndshme dhe të buta. Mënyra natyrale për të zbutur pëlhurat. Është prej 100% lesh dhe vjen në 2 pako dhe ka një diametër prej përafërsisht. 6 cm. Këto topa tharëse reduktojnë kohën e tharjes dhe janë të ripërdorshëm!...
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 2