1.56
Qirinjë dekorues për t'i dhënë shtëpisë një pamje të bukur dhe ndriquese. Këta qirinj dekorativë mund të përdoren në ditëlindje, Krishtlindje, zbukurim shtëpie, bare, hotele, festa, dasma ose raste të tjera. Madhësia: 80 x 60 x 60 mm.
1.45
Zbritje 81%
2.73 0.53
2.09
Topa dekoruese për t'i dhënë bredhit  një pamje të bukur.  Këta topa të vogel duken aq bukur ne bredhin e shtëpisë tuaj të cilët mund të përdoren në ditëlindje, Krishtlindje, zbukurim shtëpie, bare, hotele, festa. Diametri: 7 cm Pesha: 0.044 KG
2.09
5.25
36LED  Drita dekoruese  për t'i dhënë bredhit një pamje të bukur për festat e fundvitit Këto drita LED të vogla  ndriçojnë  me dritën e tyre i jep shtëpisë tuaj një atmosferë të vërtetë për festë!
8.93
Drita dekoruese që i jepin një pamje të bukur  shtëpisë Dritë dekoruese me ndriçim LED i jep shtëpisë tuaj një atmosferë të vërtetë për festë!
Zbritje 46%
16.80 9.05
Ky ndriçim krishtlindjesh i cili jep dritë në ngjyra të ndryshme është i përshtatshëm për festa. Gjatë një teme apo festë në shtëpi, ato shërbejnë në mënyrë të përkryer edhe si dekorim apo ndriçim si për ambiente të brendshme ashtu edhe për jashtë. Specifikimet: Ngjyra: e zezë Ngjyra e dritës:...
3.05
Bëni festën edhe më të lumtur me këtë llak gjarpri! Me llak ju lejoni që telat me ngjyra të fluturojnë nëpër dhomën festive.  Mosha: nga 6 vjeç
Zbritje 14%
14.70 12.59
Dimensionet:80x110cm
1.37
Shirit dekoruese për t'i dhënë bredhit  një pamje të bukur  Këta shirita duken aq bukur dhe  mund të përdoren në ditëlindje, Krishtlindje, zbukurim shtëpie, bare, hotele, festa.
1.26
Çirinjë  dekoruese  për t'i dhënë shtëpisë një pamje të bukur dhe ndriquese Këto çirinje të vogel  ndriçojnë  me dritën e tyre aq lehtë këta qirinj dekorativë mund të përdoren në ditëlindje, Krishtlindje, zbukurim shtëpie, bare, hotele, festa, festa, dasma ose raste të tjera.
1.58
Vendoseni Çirinjët dekoruese për t'i dhënë shtëpisë një pamje të bukur dhe ndriquese Keta çirinje të vogel ndriçojnë me dritën e tyre aq lehtë këta qirinj dekorativë mund të përdoren në ditëlindje, Krishtlindje, zbukurim shtëpie, bare, hotele, festa, festa, dasma ose rastësisht të tjera.
3.69
Figura dekoruese që i jep një pamje të bukur shtëpisë  mund të përdoren në ditëlindje, Krishtlindje, zbukurim shtëpie, bare, hotele, festa.
Zbritje 50%
1.05 0.53
1.05
2.63
Topa dekoruese për t'i dhënë bredhit  një pamje të bukur  Këta topa të vogel duken aq bukur ne bredhin e shtëpisë tuaj të cilët mund të përdoren në ditëlindje, Krishtlindje, zbukurim shtëpie, bare, hotele, festa. Seti: 6 copë Madhësia 78 x 78 x 108 mm
1.80
1.95
Show another 20 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 51