Zbritje 15%
1.05 0.89
Kjo furçë shumëfunksionale veshjesh është e përshtatshme për larjen e rrobave, por edhe divaneve dhe karrigeve. Furça thith lehtë pluhurin, garzë dhe shpohet e kafshëve.  360 °
1.06
Brand Lifetime Clean EAN 871125296233 Pershkrimi Furça për pastrim Materiali Plastik Dimensionet e pajisjes 14,5x6,5x9cm
1.10
Furçë për pastrim  Ky pastrues është i përshtatshëm për pastrimin e një tarrace ose shtegu në kopsht. Doreza nuk është e përfshirë. Specifikimet Materiali: dru Përmasat: 6 x 23 cm (H x L) Madhësia: 23cm Brand: Lifetime Clean
Zbritje 57%
1.05 0.45
Dimensionet e pajisjes: 20x22x4,5cm
Zbritje 15%
1.05 0.89
Zbritje 21%
1.05 0.83
Zbritje 62%
12.08 4.55
Zbritje 27%
1.05 0.77
Furçë pastrimi e lehtë për tu përdorur  Eleminon të gjitha papastërtit 
Zbritje 63%
1.05 0.39
Dimensionet 26/27CM
2.21
Specifikim: Materiali: Kunststoff Madhësia: 24 x 32 x 8 cm