Litar Tërheqës

1.28
Rrip lidhës I përkryer për sigurimin e kajakëve, dërrasave të sërfit ose çdo send tjetër në raftin e çatisë së makinës suaj, ose për të lidhur sendet në rimorkio. Rrjet poliesteri  i fortë me shtrëngim metalik për sigurimin e ngarkesave të lehta Kyçja dhe lirimi i shpejtë i kyçit të rripit...
1.12
Kjo lidhëse është e dizajnuar për ngritjen e peshave të mëdha. Ka material të fortë, përdorim të lehtë dhe është e gjatë 5 metra. Brand: Kinzo Madhësia: 120 x 30 x 210 mm Pesha: 0.125 KG
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 1
  • 2