5.57
Seti përfshin brushën për pastrim të hapsirave ndërdisiplinore të dhëmbëve tuaj dhe mbajtësen plastike. Brusha ka 4 lloje të furçave me ngjyra të ndryshëm, të cilët ofrojnë pastrim të butë e të shpejtë. Vendoseni me kujdes furçën në hendekun mes dhëmbëve dhe lëvizeni përpara dhe prapa....
Zbritje 51%
1.05 0.51
Fije dentare (50) 2in1 f Pastrimi i dhëmbëve me fije dentare është një nga mënyrat më të mira dhe më të rekomanduara të pastrimit, Përdorimi i fillit dentar  siguron të mos mbeten papasterti mes dhëmbëve. Pa dhimbje dhe  e lehtë në përdorim.
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 6