Grill & Aksesorë

1.13
EAN 871125221345 Pershkrimi Rrjetë për pjekjen e peshkut Madhësia 130 x 10 x 580 mm Pesha 0,158 KG
1.19
Pershkrimi Brushë pastrimi për grill Madhësia 250 x 30 x 100 mm Pesha 0,120 KG
1.47
Mjetet për skarë janë të përbërë nga metali me dorezë prej druri. Janë me kualitet të mirë dhe kanë këto masa 520 x 60 x 100 mm.
1.13
Pershkrimi Pirun për grill Madhësia 440 x 20 x 100 mm Pesha 0.100 KG
1.13
Rrjetë për skarë BBQ Collection ideale për pjekje në zjarr të hapur për mish, peshk dhe perimeve në një skarë normale. Një domosdoshmëri për sezonin BBQ. Brand: BBQ Collection Madhësia: 400 x 20 x 200 mm Pesha: 0.185 KG
4.53
Tabaka e rrumbullakët me skarë për Barbecue,  me bazë palosëse. Pastrohet dhe transportohet lehtë. Brand BBQ Collection EAN 871125229301 Pershkrimi Rrjetë për grill BBQ Collection Përmasat 36 x 35.5 x 5 cm; 649 kg Materiali Metal Ngjyra E zeze Materiali Metal
1.13
Brand BBQ Collection EAN 871125219949 Pershkrimi Rrjetë për grill BBQ Collection Madhësia 500 x 20 x 80 mm Pesha 0,204 KG
Zbritje 38%
4.30 2.66
Brand BBQ Collection EAN 871125216947 Pershkrimi Ndezëse zjarri Madhësia 80 x 85 x 85 mm Pesha 0.395 KG
Zbritje 49%
2.80 1.42
Brand BBQ Collection EAN 871125216946 Pershkrimi Ndezëse zjarri Madhësia 80 x 85 x 85 mm Pesha 0.203 KG
Zbritje 54%
2.20 1.02
Brand BBQ Collection EAN 871125216945 Pershkrimi Ndezëse zjarri Madhësia 80 x 75 x 75 mm Pesha 0,145 KG
Zbritje 43%
1.00 0.57
Brand BBQ Collection EAN 871125216848 Pershkrimi Ndezëse zjarri Përmasat 80 x 75 x 75 mm 0,145 KG
2.06
Nëse dëshironi  të shijoni më gjatë Barbecue-n tuaj mbrojeni atë me një mbulesë Barbecue kur nuk jeni duke e  përdorur për një kohë. Kjo mbulesë e zezë nga Kinzo Garden është për Barbecues në këmbë. Mbulesa BBQ është bërë nga polietileni, një plastikë e fortë, rezistente ndaj konsumit dhe e...
Zbritje 64%
2.40 0.86
Brand BBQ Collection EAN 871490015161 Pershkrimi Ndezese zjarri Sasia 16 cope
2.27
Me këtë furçë për skarë mund të pastroni plotësisht skarën ose skarën tuaj! Qimet janë prej çeliku inox dhe lejojnë pastrimin e plotë të të gjitha llojeve të skarëve. Furçat kanë një formë të veçantë që ju lejon të futeni edhe në qoshet më të vështira. Ky grup përfshin një furçë të shkurtër dhe...
2.99
Nëse dëshironi  të shijoni më gjatë Barbecue-n tuaj mbrojeni atë me një mbulesë Barbecue kur nuk jeni duke e  përdorur për një kohë. Kjo mbulesë e zezë nga Kinzo Garden është për Barbecues në këmbë. Mbulesa BBQ është bërë nga polietileni, një plastikë e fortë, rezistente ndaj konsumit dhe e...
4.44
Nëse dëshironi  të shijoni më gjatë Barbecue-n tuaj mbrojeni atë me një mbulesë Barbecue kur nuk jeni duke e  përdorur për një kohë.Kjo mbulesë e zezë nga Kinzo Garden është për Barbecues në këmbë. Mbulesa BBQ është bërë nga polietileni, një plastikë e fortë, rezistente ndaj konsumit dhe e...
Zbritje 58%
3.60 1.53
Zbritje 43%
26.00 14.73
Zbritje 59%
2.50 1.02
Show another 12 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 15