Pjesë rezervë

1.33
Këto lidhëse shërbejnë për të mbajtur sigurt bagazhin tuaj ne qfarëdo udhëtimi. Këto lidhëse janë të dizajnuara në ngjyra të ndryshme 
1.51
Brand All Ride Ean 871125222061 Dimensionet 6x6x34cm
Zbritje 64%
3.90 1.42
Zbritje 20%
1.05 0.84
1.70
Foli diellore për vetura Shmang në mënyrë efektive deri në 80% të nxehtësisë së diellit dhe 85% të tij është me shkëlqim që rezulton në mjedise më të freskëta dhe më të rehatshme të punës. Përfitimet Çlirimi nga shkëlqimi i diellit. Ul kostot e kondicionimit të ajrit dhe ngrohjes....
Zbritje 48%
1.05 0.55
Mbrojtëse dielli Bën te mundur reduktimin e temperaturës brenda makinës tuaj. Duke e mbajtur atë të fresket ne ditët më diell, mbron pjesën e brendshme te automjetit tuaj. Bere nga material reflektiv termik  E pershtatshme per autovetura 
1.60
1.12
Kjo lidhëse është e dizajnuar për ngritjen e peshave të mëdha. Ka material të fortë, përdorim të lehtë dhe është e gjatë 5 metra. Brand: Kinzo Madhësia: 120 x 30 x 210 mm Pesha: 0.125 KG
1.28
Rrip lidhës I përkryer për sigurimin e kajakëve, dërrasave të sërfit ose çdo send tjetër në raftin e çatisë së makinës suaj, ose për të lidhur sendet në rimorkio. Rrjet poliesteri  i fortë me shtrëngim metalik për sigurimin e ngarkesave të lehta Kyçja dhe lirimi i shpejtë i kyçit të rripit...
Zbritje 73%
11.00 3.02
Zbritje 69%
2.00 0.62
Madhësia:180 x 20 x 640 mm
Zbritje 69%
1.05 0.33
3.53
Litar tërheqës, elastik 2800kg Litari tërheqës, është i gjatë deri 4 metra. Litari është efikas për bartjen e veturave që ngecin në rrugë si dhe mund të tërheqë automjete deri 2800kg.
4.26
Litar tërheqës, deri 5000kg 4mtr Litari tërheqës, është i gjatë deri 4 metra. Litari është efikas për bartjen e veturave që ngecin në rrugë si dhe mund të tërheqë automjete deri 5000kg. Ky litar  shërben për të mbajtur sigurt bagazhin tuaj ne qfarëdo udhëtimi.
1.63
Litari tërheqës, është i gjatë deri 4 metra. Litari është efikas për bartjen e veturave që ngecin në rrugë si dhe mund të tërheqë automjete deri 3000kg Ky litar shërben për të mbajtur sigurt bagazhin tuaj ne qfarëdo udhëtimi.
2.00
Fshirëse e xhamave për veturë. Lloji i pastruesit: Standard. Pozicioni i montimit: Përpara. Gjatësia: 380mm.
Zbritje 63%
3.00 1.10
Këto lidhëse shërbejnë për të mbajtur sigurt bagazhin tuaj ne qfarëdo udhëtimi. Këto lidhëse janë të dizajnuara në ngjyra të ndryshme 
1.39
Rrip bagazhi, me 8 krahe Litar tërheqës.Mund të përdoret për tërheqjen e veturave dhe tërheqjen e objekteve me peshë.Ka grepa me zinxhirë për lidhjen më të lehtë të litarit. Produkti është i domosdoshëm për çdo shofer. 
1.10
Këto lidhëse shërbejnë për të mbajtur sigurt bagazhin tuaj ne qfarëdo udhëtimi. Këto lidhëse janë të dizajnuara në ngjyra të ndryshme 
Show another 11 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 5