Eksterier

Zbritje 62%
4.65 1.77
2.78
Gjatesia: 3m Gjeresia: 0.7cm
Zbritje 54%
28.00 13.00
Zbritje 57%
5.80 2.52
I domosdoshëm për emergjenca gjatë avarive ose aksidenteve rrugore. Lehtë për t'u përdorur dhe shumë reflektues. Ky trekëndësh paralajmërues ka shenjën E, pra trekëndëshi paralajmërues është miratuar nga BE-ja. Furnizohet në një kuti ruajtjeje kompakte me udhëzimet e treguara. Specifikimet:...
Zbritje 85%
2.63 0.40
Zbritje 69%
1.05 0.33
Sfungjer i verdhë për pastrimin e makinave. Butësisht dhe lehtësisht largon papastërtitë dhe insektet nga makina juaj.
Zbritje 28%
22.05 15.83
Ju mund ta mbroni automjetin tuaj nga të gjitha llojet e motit gjatë gjithë vitit me një mbulesë të shpejtë dhe të lehtë, ngrica, reshjet e borës, rrezatimi UV dhe ndikime të tjera të motit Për shkak të materialit të lehtë, të papërshkueshëm nga uji dhe shumë të fortë, makina juaj mbrohet nga...
Zbritje 58%
1.05 0.44
Zbritje 6%
1.05 0.99
Zbritje 63%
2.60 0.97
1.10
Foli diellore për vetura Shmang në mënyrë efektive deri në 80% të nxehtësisë së diellit dhe 85% të tij është me shkëlqim që rezulton në mjedise më të freskëta dhe më të rehatshme të punës. Përfitimet: Pajisen shumë lehtë Më pak nxehtësi që krijohet gjatë stinës së Verës. Çlirimi nga...
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 16