Qëndisje

Zbritje 77%
3.15 0.74
Falë dorezës ergonomike ju keni kapjen dhe prerjen më të mirë pa dhëmbëzime.
Zbritje 51%
4.00 1.97
Janë të pershtatshme për prerje. Falë dorezës ergonomike ju keni kapjen dhe prerjen më të mirë pa dhëmbëzime. Brand: SUN Ngjyra: E verdhë, e zezë, e kaltër, e kuqe
Zbritje 57%
2.00 0.86
Brand SUN EAN 871125229556 Gjatesia 39,5cm Set 2 Materiali Alumin
Zbritje 74%
2.50 0.65
Seti i gjilpërave  të përshtatshme për qepjen e lëkurës, mëndafshit dhe pambukut. Brand: SUN Sasia: 60 copë Ngjyra: Argjendë Materiali: Çelik
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 0
  • 2