Mbrojtëse për ekran

Zbritje 15%
31.00 26.39
PanzerGlass për iPhone 13 Pro Max është një mbrojtës ekrani i përshtatshëm , i bërë nga xhami i sheshtë dhe mbulon të gjithë sipërfaqen e përparme të pajisjes. Xhami përmban ngjitës të plotë silikoni i cili është optimizuar me kujdes për t'u përshtatur me ekranin dhe përmban një mbulesë të...
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 26
  • 27