Teknikë e Bardhë

Zbritje 18%
410.55 338.08
Ngrirësit e bollshëm horizontalë janë zgjidhja perfekte. Në rast të fikjes së energjisë, frizi Tesla mund ta mbajë temperaturën të qëndrueshme për më shumë se 30 orë. Vëllimi neto (l) 290 Klasa e energjisë F Kapaciteti ngrirës (kg/24 orë) 14 Frigorifer me volum neto 290 Niveli i zhurmës 41...
Zbritje 11%
226.80 202.27
A e dini se frizi Tesla mund të hapet majtas ose djathtas, në ju të zakoneve dhe të nevojave tuaja të kuzhinës? Thjesht instaloni derën magnetike të gomës ashtu siç dëshironi. Vëllimi neto (l) 83 Klasa e energjisë F Kapaciteti ngrirës (kg/24 orë) 6 Sirtari i ngrirësit numër 3 Frigorifer...
Zbritje 43%
16.00 9.19
Pllaka e ngrohjes është e pajisur me mbrojtje kundër mbinxehjes. Falë pesë niveleve të kontrollit të temperaturës, ju mund të zgjidhni temperaturën e duhur për të përgatitur pjatën tuaj. Fuqia 1000 W Numri i zonave për gatim 1 Niveli i kontrollit të temperatures 5 nivele Ngjyra...
Zbritje 28%
56.00 40.21
Ky radiator vaji është ideal për ngrohjen shtesë të hapësirës tuaj. Me tre cilësimet e nxehtësisë ju lehtë mund të rregulloni vetë temperaturën tuaj. Për shkak të shtatë elementeve të ndara, radiatori i vajit nxehet në mënyrë shumë efektive. Përveç kësaj, radiatori është i lehtë për t'u lëvizur,...
Zbritje 34%
31.00 20.52
Ngrohësja rrezatuese halogjene nga Alpina është ideale për ngrohjen e dhomave të izoluara. Ngrohësja halogjene ka 3 rregullime të ngrohjes për ngrohjen optimale. Siguria juaj garantohet me ndërprerësin e sigurisë. Përveç kësaj, ngrohësi rrezatues halogjen ka një bazë të qëndrueshme dhe kështu...
Zbritje 12%
28.27 24.90
Ngrohësi konvektor i pavarur ISKRA karakterizohet nga efikasitet i lartë termik dhe dizajn modern.  Ka një termostat të integruar që ju lejon të vendosni dhe të ruani temperaturën optimale në dhomën ku dëshironi. Ventilatori i integruar siguron ngrohje më të shpejtë të dhomës. Ky ngrohës...
Zbritje 21%
41.00 32.26
Ky ngrohës i dyshemesë do t'ju lejojë ta bëni hapësirën tuaj të jetesës të rehatshme dhe të ngrohtë në ditët e ftohta të vjeshtës dhe dimrit.  Temperatura rregullohet manualisht dhe është shumë e lehtë për tu rregulluar.  Ky ngrohës ISKRA mund të rrotullohet për një maksimum prej 90 gradësh,...
Zbritje 26%
29.00 21.50
• Tensioni: 220V-240V~50Hz • Fuqia: 1800W • 2 fuqi të ngrohjes: – fuqia 1: 1000W – fuqia 2: 1800W • 3 funksione të fryrjes: ftohtë, ngrohtë, nxehtë • Ruajtje automatike e nxehtësisë • Mbrojtja nga mbinxehja • Mbrojtje nga rrëzimi • Termostat • Indikator i gjendjes • PTC element nxehës...
Zbritje 14%
67.00 57.67
Tension: 220V-240V 50 / 60Hz Fuqia: 2000W 2 fuqi ngrohëse: Fuqia 1: 1000W Fuqia 2: 2000W
Zbritje 23%
27.30 20.94
Ngrohës dyshemeje ISKRA me ngrohës PTC Ngrohësi PTC rregullon temperaturën e tij të brendshme pa mbrojtje shtesë Sistem dukshëm më ekonomik sesa me ngrohësit klasikë Termostati dhe fuqia e rregullueshme mundësojnë rregullimin dhe mirëmbajtjen e temperaturës optimale I sigurt për përdorim,...
Zbritje 23%
31.00 23.80
Ky radiator vaji është ideal për ngrohjen e hapësirës tuaj. Ju lehtë mund të rregulloni vetë temperaturën me butonin rrotullues. Radiatori i vajit nxehet në mënyrë shumë efektive falë pesë elementëve të veçantë. Ishtë e pajisur me një buton ndezje / fikje dhe është i pajisur me një mbrojtje...
Zbritje 26%
16.00 11.90
Kjo nxemëse është e pajisur me 2 tuba që janë të sigurt pas një rrjeti. Kur ndizni ngrohësin, tubat menjëherë japin nxehtësi.  Ju vendosni sa të ngrohtë dëshironi të jetë, sepse kjo nxemëse ka 2 rregullime të nxehtësisë: 400 dhe 800.  Ju nuk duhet të keni frikë se mos rrëzohet.  Në këtë...
Zbritje 28%
16.00 11.49
Këtë ngrohës mund ta vendosni nga Alpina kudo.  Ai fryn si ajrin e nxehtë ashtu edhe atë të ftohtë.  Vendoseni në tryezën tuaj kur jeni në punë, në dhomën e gjumit ose kudo tjetër që mund të përdorni pak nxehtësi.  Me ngjyrën e saj të zezë, ngrohja elektrike përshtatet në një brendshme moderne.
Zbritje 36%
16.00 10.26
Ngrohës rrezatues kuarci nga Alpina është ideal për ngrohjen e dhomave të izoluara. Ngrohësi ka 2 cilësime ngrohjeje për ngrohtësi optimale. Siguria juaj është e garantuar me çelësin e sigurisë. Përveç kësaj, ngrohësi ka një bazë të qëndrueshme dhe kështu garanton një qëndrim stabel....
Zbritje 24%
36.00 27.26
Nxemëse (Stand), ISKRA Tensioni: 220V - 240V ~ 50 / 60Hz Fuqia: 1700W-2000W Nivelet e energjisë:  Fuqia 1: 750W;  fuqia 2: 1250W;  fuqia 3: 2000W Përmasat: 40 × 52 × 12 cm (L x H x D); thellësia së bashku me këmbët 20 cm
Zbritje 14%
61.00 52.45
Amazfit Smart Scale është e pajisur me një sensor me precizion të lartë në formë G, i cili është mjaft i ndjeshëm për të zbuluar ndryshime të vogla në peshë deri në 50 gramë. Kjo do të thotë që peshorja mund të tregojë ndryshimin në peshën tuaj edhe nëse pini vetëm një filxhan ujë. Masa...
Zbritje 5%
33.00 31.32
Një peshore digjitale e xhamit me bluetooth që mat më shumë se 14 të dhëna thelbësore për të monitoruar aktivitetin tuaj fizik, të cilat mund t'i monitoroni përmes telefonit . SPECIFIKIMET TEKNIKE : Ekrani: Ekran i madh LCD Lidhja: Bluetooth  Kapaciteti matës: deri në 180 kg Udhëzues...
Zbritje 12%
158.55 138.86
Pershkrimi Aspirator Montues - DLN53AA70 Klasa e energjisë D Konsumi i energjisë 67.7 kWh / vit Niveli i zhurmës 46/62 dB Ndriçimi 78 luks Ngarkesa e lidhur 121 W Dimensionet 208 x 534 x 300 mm
Zbritje 28%
26.00 18.60
Pllakëza elektrike Esperanza është e pajisur me një mbrojtje kundër mbinxehjes. Falë pesë niveleve të kontrollit të temperaturës, ju mund të zgjidhni temperaturën e duhur për të përgatitur ushqimin. Numri i zonave të gatimit: 2 Pllakë e nxehtësisë #1 (diametri) 15,5 cm Pllakë e nxehtësisë #2...
Zbritje 30%
473.55 332.42
A e dini se frigoriferi juaj mund të hapet majtas ose djathtas, në varësi të zakoneve dhe nevojave tuaja të kuzhinës? Thjesht instaloni derën magnetike të gomës ashtu siç dëshironi. Ndriçimi LED i qëndrueshëm mundëson ndriçim më të mirë, më efikas dhe madje edhe të brendshëm. Sirtarët...
Show another 20 products