Ndriçim i brendshëm

Zbritje 57%
16.80 7.16
Flini lehtë me Xiaomi Mi Motion-Activated Light Night 2. Zgjidhni nga 2 mënyra ndriçimi sipas kërkesës tuaj të kohës. Drita e verdhë e ngrohtë 2800k siguron dritë të mjaftueshme në çdo mjedis. Kjo llambë hemisferike ka një strukturë magnetike dhe një ngjitës të fortë, kështu...
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 7
  • 8