Brendi (1)
Zbritje 25%
158.39 119.23
Kjo gomë dimri e gjeneratës së re ofron kontroll dhe trajtim optimal në kushte të ftohta dhe të paparashikueshme. I projektuar për një udhëtim të sigurt dhe efikas me kosto, Winterhawk 4 do t'ju mbajë nën kontroll në rrugët e dimrit. Përcaktimi i madhësisë së gomave : 255/50 R19 Indeksi i...
Zbritje 32%
92.12 62.50
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 185/55 R15 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 86 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : T 
Zbritje 33%
121.00 80.77
Kjo gomë dimri e gjeneratës së re ofron kontroll dhe trajtim optimal në kushte të ftohta dhe të paparashikueshme. I projektuar për një udhëtim të sigurt dhe efikas me kosto, Winterhawk 4 do t'ju mbajë nën kontroll në rrugët e dimrit. Përcaktimi i madhësisë së gomave : 195/50 R16 Indeksi i...
Zbritje 25%
151.80 114.10
Kjo gomë dimri e gjeneratës së re ofron kontroll dhe trajtim optimal në kushte të ftohta dhe të paparashikueshme. I projektuar për një udhëtim të sigurt dhe efikas me kosto, Winterhawk 4 do t'ju mbajë nën kontroll në rrugët e dimrit. Përcaktimi i madhësisë së gomave : 225/45 R18 Indeksi i...
Zbritje 33%
130.99 87.76
Kjo gomë dimri e gjeneratës së re ofron kontroll dhe trajtim optimal në kushte të ftohta dhe të paparashikueshme. I projektuar për një udhëtim të sigurt dhe efikas me kosto, Winterhawk 4 do t'ju mbajë nën kontroll në rrugët e dimrit.
Zbritje 15%
207.86 176.19
Kjo gomë dimri e gjeneratës së re ofron kontroll dhe trajtim optimal në kushte të ftohta dhe të paparashikueshme. I projektuar për një udhëtim të sigurt dhe efikas me kosto, Winterhawk 4 do t'ju mbajë nën kontroll në rrugët e dimrit
Zbritje 25%
86.60 64.75
Zbritje 16%
206.98 173.45
Përcaktimi i madhësisë së gomave : 255/35 R19 Indeksi i kapacitetit të ngarkesës : 96 Simboli i kategorisë së shpejtësisë : V (240 km/h)
Zbritje 31%
150.00 103.50
Kjo gomë dimri e gjeneratës së re ofron kontroll dhe trajtim optimal në kushte të ftohta dhe të paparashikueshme. I projektuar për një udhëtim të sigurt dhe efikas me kosto, Winterhawk 4 do t'ju mbajë nën kontroll në rrugët e dimrit.
Zbritje 7%
146.10 136.10
Indeksi i ngarkesës: 100 = 800 kg Indeksi i shpejtësisë: V - <240 km/h
Filtrat e produktit
48H
Brendi (1)
Çmimi

 – 

  • 62
  • 177
Dimenzionet
    Shiko të gjitha (11)