10.50
Norma e cilësisë: SAE SAE 5W30 Kapaciteti: 1.0 l Norma: RENAULT RN 0720 ; MB 226,51 Specifikimi: ACEA C4 Linja: GTX
Zbritje 22%
11.20 8.70
Zbritje 32%
13.00 8.85
Zbritje 26%
18.20 13.45
Zbritje 15%
48.60 41.30
Zbritje 21%
16.99 13.50
Zbritje 16%
9.50 7.96
Zbritje 10%
413.50 373.00
Vaj motori Castrol GTX 5W-30 C3 në një kazan 60 litra. Castrol GTX 5W-30 C3 është i përshtatshëm për përdorim në motorët e automobilave me benzinë dhe naftë, ku prodhuesi rekomandon vajin ACEA C3 5W-30. Vaji i motorit Castrol GTX 5W-30 C3 është miratuar posaçërisht për përdorim në BMW,...
Zbritje 29%
16.90 11.96
Zbritje 30%
15.90 11.16
Zbritje 32%
12.99 8.86
Vaj motori origjinal që plotëson specifikimet VW 504.00 dhe 507.00, zëvendësim për vajin 5W-30 që plotëson të njëjtat specifika. Vaji mund të përdoret për të gjithë motorët me benzinë dhe naftë me intervale të zgjatura shërbimi (30,000 km/2 vjet).
Zbritje 14%
62.50 54.05
Zbritje 29%
16.90 11.96
SAE 5W-30 Vaj motorri per Mercedes-Benz 229.52
Zbritje 24%
20.99 15.87
Original BMW TwinPower Turbo LL-04 5W-30 1L Vaj motori BMW TwinPower Turbo Longlife-04 SAE 5W-30 është një vaj motori i bazuar në teknologjinë sintetike. Ndihmon për të mbajtur të pastra pjesët kritike të motorit dhe për të mundësuar një performancë shumë të mirë të motorit. Për më tepër,...
Zbritje 14%
39.00 33.60
Vaj motori plotësisht sintetik që siguron performancë maksimale të motorit kur ju nevojitet më shumë; Aplikimet: Castrol EDGE 5W-40 është një vaj motori i avancuar plotësisht sinteik i përshtatshëm për përdorim në makinat me benzinë, naftë dhe hibride; I përshtatshëm për: Lubrifikant...
Zbritje 22%
31.00 24.22
VAJ BMW SAE 0W30
Zbritje 22%
44.90 35.00
Norma e cilësisë: SAE SAE 5W30 Kapaciteti: 4.0 l Norma: RENAULT RN 0720 ; MB 226,51 Specifikimi: ACEA C4 Linja: GTX Ndarja e piktogramit: 1
Zbritje 11%
33.50 29.88
Castrol Magnatec 10W40 A3 B4 Vaj 4 Litra Vaji Castrol Magnatec 10W40 A3 B4 ngjitet në sipërfaqen e motorit si një magnet duke siguruar mbrojtje të vazhdueshme edhe kur motori është i fikur, duke siguruar mbrojtje kritike të motorit gjatë periudhave të fillimit dhe nxehjes. Sa herë që nisni...
Zbritje 38%
16.00 9.90
Vaj origjinal i motorit me benzine Mercedes-Benz SAE 5W-40 Vjen ne ne ene te mbyllur 1 litershe Ky vaj eshte projektuar nga Mercedes-Benz posacerisht per automjetet Mercedes-Benz. Zhvilluar per te siguruar qe motori juaj te funksionoje pa probleme dhe me efikasitet Mercedes Benz. I vetmi vaj i...
Zbritje 27%
36.00 26.24
Vaj Motorri - CASTROL GTX Ultraclean 10W40 A3/B4 4L Ky vaj është projektuar posaçërisht për të parandaluar depozitat e karbonit, për të zvogëluar depozitat e naftës dhe për të siguruar mbrojtjen e përditshme të motorëve. Castrol GTX është krijuar posaçërisht për të parandaluar...
Show another 9 products
Filtrat e produktit
48H
Çmimi

 – 

  • 6
  • 373